Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ο Χρήστος Τζουβάρας, η θητεία του οποίου ανανεώθηκε, με τον Τάσο Χατζηπαρασίδη θα συνεχίσουν να κοουτσάρουν την ομάδα χαντ-μπολ του Φιλίππου για τη νέα περίοδο

Ανανέωσε ο Τζουβάρας, πολύ κοντά Σανίκης και Δεληγιάννης
Ο Χρήστος Τζουβάρας, η θητεία του οποίου ανανεώθηκε, με τον Τάσο Χατζηπαρασίδη θα συνεχίσουν να κοουτσάρουν την ομάδα χαντ-μπολ του Φιλίππου για τη νέα περίοδο.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική χρονιά, το τμήμα χάντ-μπολ προχωρά με γοργούς και εντατικούς ρυθμούς. Οι συναντήσεις και οι επαφές των μελών της διοίκησης έχουν αποφέρει σημαντικές συμφωνίες και με αθλητές. Έχουν ήδη συμφωνήσει οι Γιώργος Μπαντής, Παντελής Κωστακίδης και Μπάμπης Δομπρής, ενώ είναι πολύ κοντά οι μεταγραφές των Σανίκη και Δεληγιάννη.
Η διοίκηση στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ομάδας στοχεύει στην επιστροφή των δύο παικτών, της ΑΕΚ και του Διομήδη αντίστοιχα, στην πόλη από την οποία ξεκίνησαν την καριέρα τους.
Άμεσα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με όλους τους παίκτες που θα στελεχώσουν το δυναμικό της ομάδας και οι ιθύνοντες ευελπιστούν στην επιτυχή ολοκλήρωση των κινήσεων και των ενεργειών που θα βάλουν το θεμέλιο για μια σημαντική παρουσία του Φιλίππου στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου