Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Τον πρώτο φιλικό αγώνα θα δώσει η Βέροια το Σάββατο στις 6μμ στα 3-5 Πηγάδια με τη νεοφώτιστη ομάδα της Κέρκυρας

Κέρκυρα-Βέροια το πρώτο φιλικό το Σάββατο στα 3-5 Πηγάδια. Έρχεται Ισπανός παίκτης ξημερώματα Κυριακής. Ανανέωσε ο Αμαραντίδης
Τον πρώτο φιλικό αγώνα  θα δώσει η Βέροια το Σάββατο στις 6μμ στα 3-5 Πηγάδια με τη νεοφώτιστη ομάδα της Κέρκυρας που προετοιμάζεται στην περιοχή.
Μπορεί το τελικό ρόστερ της ομάδας να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη, όμως οι παίκτες που αποκτήθηκαν και αυτοί που έμειναν από πέρσι έχουν ήδη προχωρήσει στην προετοιμασία και φυσικά είναι κατάλληλη  εποχή και για ένα φιλικό ώστε σιγά-σιγά να αρχίσει να δένει η ομάδα. Φυσικά το πρώτο φιλικό θα δώσει την ευκαιρία στους κ.κ. Γκρανέρο και Ερνάντεθ να δουν όλους τους παίκτες να αγωνίζονται και να προτείνουν λύσεις μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Έρχεται Ισπανός από Βαρκελώνη
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τα ξημερώματα της Κυριακής θα φθάσει στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από τη Βαρκελώνη Ισπανός παίκτης που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ για λογαριασμό της Βέροιας χωρίς όμως να υπάρχουν πληροφορίες για το όνομα και τη θέση που αγωνίζεται. 

Ανανέωσε ο Δ. Αμαραντίδης
Ένας ακόμη παίκτης που είχε λύση το συμβόλαιο του στις 30-6-2014 τελικά θα ανανεώσει τη σύμβαση του με τη Βέροια. Μάλιστα ο Δημήτρης Αμαραντίδης παίζει σε μία θέση που έχει μεγάλη ανάγκη η Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου