Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Το τριήμερο 11-13 Ιουλίου διοργανώθηκε στη Βέροια το πρώτο τουρνουά Beach Handball

Απολογισμός του άκρως πετυχημένου τουρνουά Beach Handball
Το τριήμερο 11-13 Ιουλίου διοργανώθηκε στη Βέροια το πρώτο τουρνουά Beach Handball και είναι δηλωμένο στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία EBT στο γήπεδο ‘‘Άρης Γεωργιάδης’’ (μπάσκετ Ελιάς).
Μία ακόμη συνδιοργάνωση του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας με τον Α.Σ. Φίλιππος Βέροιας και με τεχνική υποστήριξη την ομάδα Βέροια ’14. Υπεύθυνοι διοργάνωσης ήταν η Τσιολαρίδου Χριστίνα και ο Τσιούφης Δημήτριος. Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 13 ομάδες εκ των οποίων οι 7 ήταν ανδρικές και οι 6 γυναικείες, οι αθλητές προέρχονταν από διάφορες πόλεις της Ελλάδος (Βέροια, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Δράμα, Καστοριά και Αλεξανδρούπολη. Οι ομάδες που έλαβαν για πρώτη φορά μέρος σε τουρνουά beach Handball ήταν οι Τσικάκια, Τσιαμήτρος pet shop, ΓΑΣ Κιλκίς Acropolis (γυναικών) SocHa Βέροιας, Βέροια ‘14. 
Οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πρόσφεραν πολύ θέαμα. Μέγα χορηγοί του τουρνουά ήταν οι Κοντοκώστας Κωνσταντίνος ασφαλιστικός πράκτορας και Δημήτριος Εμμανουηλίδης EM DA LTD επίσης χορηγοί επικοινωνίας ήταν η Ημαθία σπορ news και τα Ναουσέικα Νέα. Οι χορηγοί του τουρνουά ήταν οι ΑΦΟΙ Μεϊμαρίδη, Επιγραφές Brazil, Κτήμα Βίωμα Αριδαία, sport mania, Κάκαρης Γεώργιος, Κορμός εμπορική, ποτοπωλείο Τσικίνας, Ευ ζην, ταβέρνα Καρατζοβίτσισα, Μελίνα Παπαδοπούλου, Καμπανίας travel, Μοτσιόπουλος. 
Οι υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν οι Αρχαγγέλου, τουριστικό γραφείο Τσέας, Mama’s, Prive, Μελανάκι, Καλαϊτζίδης, Στρέτο, Αφρός, πολυχώρος Ελιά, Χαραλαμπίδου, Στάσου Μύγδαλα, Γερουλίδης, Έντεχνο, Δια τυρός και βουτύρου και τη βοήθειά τους μας πρόσφερε το blog ‘’Handball team… και άλλα’’. Η καφετέρια Mikel προσέφερε κατά τη διάρκεια των αγώνων ροφήματα στους συμμετέχοντες και στο κοινό που παρακολουθούσε το τουρνουά. 
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το πρώτο Διεθνές τουρνουά Beach Handball. Οι τελικοί καταγράφηκαν από το εθνικό κανάλι ΔΙΟΝ και κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών η Μελίνα Παπαδοπούλου με τη χορευτική της ομάδα μας δρόσισε με τις ανατολίτικες χορογραφίες. Για ακόμη μια φορά έδωσαν το παρών στην αθλητική εκδήλωση της πόλης τους και στήριξαν με την παρουσία τους το τουρνουά όχι μόνο οι δημότες της Βέροια αλλά και κοινό από τις γύρω περιοχές.

Κατάταξη Ομάδων
Άνδρες
1. Δράμα 86- Summer 04
2. ΓΑΣ Κιλκίς Acropolis
3. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης - BeachBoys
4. Tσικάκια Βέροιας
5. Γ.Ε.Β. 11 Βέροιας
6. CTHULHU Θεσσαλονίκης
7. Τσιαμήτρος Pet Shop Βέροιας

Γυναίκες
1. Submarine Θεσσαλονίκης 
2. ΑΟΑ Καστοριάς
3. Βέροια 14
4. Ορφέας Κατερίνης
5. ΓΑΣ Κιλκίς 
6. SocHa Βέροιας
•MVP Ανδρών Παπαδόπουλος Σταύρος (Γ.Ε.Β. 11)
•MVP Γυναικών Τσαουσίδου Ελένη (Βέροια ’14)

ΕΠΕΑ - ΛΑΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου