Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Αήττητος και έτοιμος για την άνοδο στη β΄ εθνική ο ΝΑΣΗ

Αήττητος και έτοιμος για την άνοδο στη β΄ εθνική ο ΝΑΣΗ
Ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Ημαθίας, μετά τις επιτυχίες των μικρών ηλικιακά κατηγοριών, συνεχίζει να εντυπωσιάζει και με την ομάδα Ανδρών του τμήματος υδατοσφαίρισης, συνεχίζοντας τα ελπιδοφόρα μηνύματα για την πορεία του αθλήματος στη Βέροια. Το τριήμερο που μας πέρασε στη Θεσσαλονίκη, με τέσσερα νικηφόρα αποτελέσματα:


Φοίβος – ΝΑΣΗ: 1 – 19, ΝΑΣΗ – Νηρέας Κατερίνης: 11 -8, Μακεδονικός – ΝΑΣΗ: 5 -12, ΝΑΣΗ – ΚΟ ΞΑΝΘΗΣ: 22 -9, και τερματίζοντας πρώτος και αήττητος στον όμιλό του, προκρίθηκε στον επόμενο γύρο όπου με άλλες εννέα ομάδες θα διεκδικήσει την άνοδό του στη Β΄ Εθνική Κατηγορία.
​Οι αθλητές της ομάδας, καθοδηγούμενοι από τον προπονητή τους Γιάννη Παπαγιαννάκη, πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις και στα τέσσερα παιχνίδια, προσφέροντας ωραίο θέαμα και μερικές φορές «μάγεψαν» με τις ενέργειές τους το κοινό που τους παρακολούθησε.
​Μετά το τέλος των αγώνων, χαρούμενος ο πρόεδρος της ομάδας κ. Καλφόπουλος Ιωάννης δήλωσε:
«Ο Σύλλογος μας δίνει συνεχή αγώνα στους δύσκολους αυτούς καιρούς για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το άθλημα που υπηρετούμε. Τέτοιες εμφανίσεις μας δίνουν θάρρος να συνεχίσουμε. Η προσπάθειά μας δεν σταματά εδώ, συνεχίζουμε για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία και εύχομαι να τα καταφέρουμε. Τέλος, η επιτυχία αυτή αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μας (έφηβοι –παίδες–μίνι παίδες) που σε τόσο μικρό διάστημα καταφέραμε να επανδρώσουμε και να δημιουργήσουμε  μια τόσο καλή ομάδα με αθλητές μέσα από τον σύλλογο. Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας.»

Οι αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες ήταν: Νικολόπουλος Δ, Κουτσαντάς Γ, Νικολόπουλος Χ, Σαρρηκυριακίδης Α, Παπαδόπουλος Κ, Ουζονίδης Γ, Κελεμπεκίδης Γ, Σκουτέλης Κ, Τορλακίδης Λ, Γαβριηλίδης Κ, Κελεμπεκίδης Φ , Σιδηροπουλος Χ, Μπεκας Α .

Το Δ.Σ , ο πρόεδρος του Συλλόγου και η έφορος της ομάδας συγχαίρουν τους αθλητές και τον προπονητή τους για την επιτυχία τους και επιπρόσθετα ευχαριστούν θερμά την εταιρία Karipidis Pallets για τη χορηγία της στην προμήθεια αθλητικού υλικού της ομάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου