Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ντομινίκ Μαλονγκά η Βέροια

«Κλείνει» Ντομινίκ Μαλονγκά η Βέροια
Πολύ κοντά στην επίτευξη οριστικής συμφωνίας με τον 25χρονο Γάλλο, κονγκολέζικης καταγωγής, επιθετικό Ντομινίκ Μαλονγκά είναι η «βασίλισσα του Βορρά».
 Ευρισκόμενος ήδη από τα μέσα Ιουνίου στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Βέροιας, ο παίκτης φαίνεται πως είναι πλέον μια «ανάσα» από την υπογραφή συμβολαίου με τη «βασίλισσα του Βορρά».
Ο Γάλλος επιθετικός, κονγκολέζικης καταγωγής, έχει αξιοσημείωτη παρουσία στο ισπανικό πρωτάθλημα, απ’ όπου και βρέθηκε στη λίστα των Γκρανέρο και Ερνάντεθ, καθώς αμφότεροι γνωρίζουν καλά την αγορά στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου. Συνεπώς, με τις επαφές να φαίνεται πως είναι σε πολύ καλό δρόμο, θεωρείται θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του 25χρονου σέντερ φορ από την ομάδα της Ημαθίας.
Όσο για την προετοιμασία, με δεδομένο πως η πρώτη προπόνηση διεξάγεται την Παρασκευή (4/7), την τρέχουσα εβδομάδα λαμβάνουν χώρα οι απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση επέστρεψαν από τις διακοπές τους οι παίκτες και σε τι επίπεδο ετοιμότητας βρίσκονται οι νεοαποκτηθέντες.
Μέχρι αργά χθες το βράδυ αναμενόταν επίσημη ανακοίνωση για την οριστική συμφωνία διαφορετικά θα γίνει αυτό σήμερα.
LAOS  - EPEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου