Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Η Βραζιλία «λύγισε» την Κολομβία (2-1) -Επόμενη πρόκληση η Γερμανία

 Η Βραζιλία «λύγισε» την Κολομβία (2-1) -Επόμενη πρόκληση η Γερμανία
Με δύο γκολ από τα στόπερ της, η Βραζιλία κατάφερε τελικά να αποκλείσει τη μαχητική Κολομβία με 2-1 και πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο δύσκολο εμπόδιο, αφού στα ημιτελικά του Μουντιάλ θα έρθει αντιμέτωπη με τη Γερμανία, χωρίς όμως τον Νεϊμάρ καθώς όπως όλα δείχνουν η διοργάνωση τελείωσε για εκείνον έπειτα από τον τραυματισμό του. 


Ο Τιάγκο Σίλβα και ο Νταβίντ Λουίς έδωσαν τη λύση στους διοργανωτές, σκοράροντας τα δύο γκολ που έδωσαν την πρόκριση. Ο πρώτος έβαλε νωρίς μπροστά στο σκορ τη Βραζιλία, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα στο 7', έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νεϊμάρ. Χρειάστηκε να φτάσει το δεύτερο ημίχρονο και να αναλάβει ο Νταβίντ Λουίς να εκετελεσει φάουλ στο 69', για να καταφέρει όμως η Βραζιλία να βρει ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα. Με μία αριστοτεχνική εκτέλεση, εκείνος έστειλε την μπάλα απευθείας στα δίχτυα. 

Η Κολομβία κατάφερε να μειώσει στο 80', χάρη στο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Τζέιμς Ροντρίγκες, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι παραπάνω. 

Βραζιλία (Λουίς Φελίπε Σκολάρι: Σέζαρ – Μαϊκόν, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίς, Μαρσέλο – Φερναντίνιο, Παουλίνιο (Χερνάνες 86') – Χουλκ (Ραμίρες 83'), Νεϊμάρ (Ενρίκε 88), Όσκαρ – Φρεντ

Κολομβία (Χοσέ Πέκερμαν) Οσπίνα –, Ζούνιγκα, Ζαπάτα, Γιέπες, Αρμέρο– Γκουαρίν, Σάντσες – Κουαδράδο (Κιντέρο 80'), Ιμπάρμπο (Ράμος 46'), Ροντρίγκες – Γκουτιέρες( Μπάκα 70')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου