Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Τα κορίτσια του τμήματος ρυθμικής του Φιλίππου είναι μια από τις 8 ομάδες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο 9το EUROGYM

Στη μεγαλύτερη εκδήλωση της ευρωπαϊκής γυμναστικής τα κορίτσια ρυθμικής του Φιλίππου
Τα κορίτσια του τμήματος ρυθμικής του Φιλίππου είναι μια από τις 8 ομάδες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο 9το EUROGYM που θα γίνει στο Helsingborg  της  ΣΟΥΗΔΙΑΣ από τις 13 έως τις 18 Ιουλίου, τη μεγαλύτερη εκδήλωση της ευρωπαϊκής γυμναστικής για τους νέους από 12 ετών και πάνω.


Η αρμόδια αρχή είναι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής UEG. EUROGYM    πραγματοποιείται κάθε δεύτερο χρόνο και η συνάντηση του 2014 θα είναι το 9το όπου θα συμμετέχουν  4600 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ευρώπη! Εκτός  όμως από το 10λεπτο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει κάθε ομάδα θα υπάρχουν σεμινάρια γυμναστικής ,ακροβατικής και χορού, πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες για κάθε αθλητή!
Επίσης τα απογεύματα οι διάφορες ομάδες θα εκτελούν παραστάσεις σε ειδικά διαμορφωμένες εξέδρες μέσα και γύρω από την πόλη.
Τα κορίτσια της ρυθμικής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ και οι προπονήτριές τους Χαβιαροπούλου Ηρώ και Μωυσιάδου Κατερίνα δηλώνουν ενθουσιασμένες αλλά και πανέτοιμες για αυτή την πρόκληση. «Δουλέψαμε σκληρά για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμες και να έχουμε μια όμορφη παρουσία σ αυτήν την γιορτή της ευρωπαϊκής γυμναστικής!» θα πει σύσσωμη όλη η ομάδα η οποία αποτελείται από τις αθλήτριες Γερακοπούλου Κατερίνα, Παπανώτα Δήμητρα, Πινακούδη Ροδόπη και Καγκελίδου Νάντια, αλλά και τα κορίτσια από το τμήμα χορού οι οποίες είναι  οι Καραντουμάνη Φανή, Πετρομελίδου Μαρία, Δήμου Αναστασία, Γιαννακίδου Ευαγγελία, Ντόντη Μαρία, Νούλα Μελίνα, Μποσμαλή Ιωάννα και Τσαλουκίδου Ολγα.

Φυσικά αυτό το όνειρο δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα  χωρίς την πολύτιμη βοήθεια του μέγα χορηγού της ομάδος την ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΔΙΡΝΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε κατάστημα  e-ΓΕΡΜΑΝΟΣ Βέροιας που επιμελήθηκε ολόκληρη την ένδυση και τον εξοπλισμό της ομάδος , τους ΑΦΟΙ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗ  για την τόσο σημαντική οικονομική ενίσχυση τους καθώς και τον πρόεδρο του Α.Π.Σ «ΦΙΛΙΠΠΟΣΒΕΡΟΙΑΣ» κο Τραπεζανλίδη Γιώργο που στέκεται πάντα δίπλα μας!

Ο Α.Π.Σ «ΦΊΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» εύχεται καλή επιτυχία  στις αθλήτριες τις προπονήτριες και τους συνοδούς της ομάδος που πετάνε στις 5.00 ξημερώματα Σαββάτου για Σουηδία όπου για μια εβδομάδα θα χτυπάει η καρδιά της ευρωπαϊκής Γυμναστικής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου