Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Στο Europa League ο Ολυμπιακός

 
Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 4-2 κόντρα στη Μάλμε στο «Καραϊσκάκη» παρότι ισοφαρίστηκε δύο φορές, όμως αυτό δεν έφτανε για να του δώσει την πρόκριση στους «16» του Champions League, διότι Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο Τορίνο και πήραν αμφότερες τα δύο εισιτήρια για την επόμενη φάση του θεσμού.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στη φάση των «32» του Europa League, τερματίζοντας στην 3η θέση του ομίλου.
Το σκορ στον αποψινό αγώνα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων άνοιξε ο Φουστέρ στο 22΄. Ο Κρουν ισοφάρισε για τους Σουηδούς στο 59΄, ενώ ο Τσόρι Ντομίνγκες πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ στο 63΄ για το 2-1. Στο 81΄ ο Ρόζενμπεργκ έφερε ξανά το ματς στα ίσα, όμως τα γκολ των Μήτρογλου στο 87΄ και Αφελάι στο 90΄ διαμόρφωσαν το τελικό 4-2.
Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν τη φετινή παρουσία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις, ωστόσο αυτό που τους στοίχισε τον αποκλεισμό ήταν οι τρεις ήττες τους στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια.
Η τελική βαθμολογία του 1ου ομίλου
Group A
1. Ατλέτικο 13
2. Γιουβέντους 10
3. Ολυμπιακός 9
4. Μάλμε 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου