Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Μια ισοπαλία και μια ήττα για τις Μικτές ομάδες της Ημαθίας

Μια ισοπαλία και μια ήττα για τις Μικτές ομάδες της Ημαθίας

Μία  ισοπαλία και μια ήττα ο απολογισμός των αγώνων που έδωσαν οι δύο Μικτές ομάδες της Ημαθίας, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποδομών της ΕΠΟ.
Στο γήπεδο των Παλατιτσίων οι ομάδες της Ημαθίας υποδέχθηκαν τις αντίστοιχες ομάδες της Κοζάνης, με την εξέλιξη των αγώνων να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, που αψήφησαν τον καιρό και χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων όσων αγωνίστηκαν στους αγώνες.


ΝΕΟΙ:  ΗΜΑΘΙΑ - ΚΟΖΑΝΗ  1-1
Οι ΝΕΟΙ της Ημαθίας έχοντας το βαθμολογικό αβαντάζ και βλέποντας κάποιος την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, θα έλεγε πως αυτό ήταν πλασματικό, αφού οι παίκτες της έδειξαν να μην «πατάνε» καλά στο πρώτο μέρος, σε αντίθεση με τους παίκτες της Κοζάνης, που ιδίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της και πέρα από το γκολ που πέτυχε στο 20’ ο Πιτσιάβας, είχε και άλλες ευκαιρίες να κλειδώσει την νίκη. Μια νίκη που φυσικά δεν ήρθε, αφού οι παίκτες της Ημαθίας βγήκαν στο δεύτερο μέρος με περισσότερη αυτοπεποίθηση, σιγουριά και δύναμη στο παιχνίδι τους και αφού χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν από νωρίς, ήρθε τελικά το 79’ λεπτό και ο Ιωάννου στην προσπάθειά του να μπει στην περιοχή, ανατράπηκε από τους αμυντικούς και το πέναλτι που δόθηκε, εκτέλεσε ο ίδιος ισοφαρίζοντας σε 1-1 μέσα σε χειροκροτήματα, αφού η υπεροχή και οι ευκαιρίες καθαρά ήταν πλέον με τους γηπεδούχους. Μέχρι το την λήξη του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, με τους γηπεδούχους να χάνουν πολύ καλές ευκαιρίες, σε σημείο μάλιστα να πετύχουν παραλίγο την ολική ανατροπή, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε και το 1-1 έμελε να είναι το τελικό και δίκαιο αποτέλεσμα. Το σφύριγμα της λήξης από τον Διαιτητή της συνάντησης κ. Μελιτζανίδη και τους βοηθούς του, Βρέσκα και Νατσιούρα, βρήκε τους παίκτες των δυο ομάδων να αποχωρούν  αγκαλιασμένοι, δείχνοντας στις «πονηρές» αυτές ημέρες που περνά το ποδόσφαιρο, πως υπάρχει ελπίδα στα τμήματα υποδομής, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, πως κερδισμένο βγήκε μόνο το ποδόσφαιρο.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ (Λυμούσης Αντ.) Σιμψερής, Ρηγόπουλος (46’ Μπεκιαρίδης), Τσιότρας, Χαραλαμπίδης, μελιόπουλος, Πέϊος, Ντουμάνης, Στυλίδης (66’ Λύτης), Χαρίσης (50’ Χουσεϊνογλου), Ιωάννου, Τριανταφυλλόπουλος.
ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Παπακώστας Γ.) Σταυρίδης,Σωτηρίου, Δούγαλης, Αβραμίδης, Μαρτιροσοβ, Νάνος, Πιτσιάβας (80’ Ζαγκουντίνος), Αροσβίλι, Φασούλας,Αρνίδης (58’ Μαυροδήμος), Φωλίνας (65’ Καψαλιάρης).

ΠΑΙΔΕΣ:  ΗΜΑΘΙΑ - ΚΟΖΑΝΗ 2-4
Την τέταρτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η ομάδα Παίδων της Κοζάνης μέσα στα Παλατίτσια, όπου αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της Ημαθίας. Μια ομάδα που φάνηκε καθαρά πως κοίταξε στα μάτια τους αντιπάλους και εάν δεν αστοχούσε ο Κωστογλίδης που από ένα μέτρο δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ίσως οι γηπεδούχοι να «κλέβανε» κάποιο βαθμό. Ένα δίλεπτο ήταν φαίνεται αρκετό για τους Κοζανίτες για να βάλουν την σφραγίδα τους σαν ομάδα. Στο 20’ ο Καλογήρου και στο 21’ ο Παπαδόπουλος με δυνατό σουτ, άνοιξαν το χορό των τερμάτων. Στο 25’ ωραία προσπάθεια του Μανωλόπουλου και πάσα στον Κωστογλίδη που με διπλή προσπάθεια θα μειώσει προσωρινά σε 1-2. Και χωρίς να δημιουργηθεί  κάποια  άλλη  αξιόλογη  στη συνέχεια, στο 33’ ο Γράβας θα γράψει το 1-3. Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός από τους φιλοξενούμενους με αποτέλεσμα να πάρει μέτρα η ομάδα της Ημαθίας και στο 65’ ο Τρούπκος με ατομική προσπάθεια θα μειώσει σε 2-3. Το παιχνίδι άρχισε να αποκτά άγρια ομορφιά με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να φθάσουν στην ισοφάριση και τους φιλοξενούμενους να μη βγάλουν καλά στοιχεία στα τελευταία λεπτά. Όμως ήρθε το 69’ λεπτό όταν λάθος τραγικό του Βενετικίδη, που έστρωσε κυριολεκτικά την μπάλα στον Καλογήρου και αυτός σε κενή εστία έγραψε το τελικό 2-4 μέσα σε αποθέωση. Μια νίκη φυσικά δίκαιη πέρα για πέρα για την ομάδα της Κοζάνης που πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 3ο όμιλο.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ (Λυμούσης) Βενετικίδης, Βουλγαρόπουλος, Κατσκαβέλης (68’ Πρωτογέρης), Χρυσόπουλος, Κουκουτσίδης, Τσιανόπουλος, Τρούπκος (75’ Λυμούσης), Γιοβανόπουλος, Μανωλόπουλος, Λίπε, Κωστογλίδης (57’ Δασκαλάκης).

ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Παπακ’ωστας Γ.) Πουτογλίδης, Τρούπκος, Μπόνιος, Παπαδόπουλος Π., Σαρηγιαννίδης, Γράβας, Τρομπούκης (73’ Τριανταφυλλίδης), Παπαδόπουλος Ι., Καλογήρου, Καζαντζίδης (49’ Βασσάκης), Τσαγκαλίδης (55’ Παπακώστας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου