Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Δια πυρός και σιδήρου νίκη του παιδικού του Φιλίππου στη ΣκύδραΔια πυρός και σιδήρου νίκη του παιδικού του Φιλίππου στη Σκύδρα

Δια πυρός και σιδήρου νίκη του παιδικού του Φιλίππου στη ΣκύδραΧρειάστηκαν δύο παρατάσεις για να κάμψει τελικά την αντίσταση του μαχητικού Σκυδραϊκού το παιδικό τμήμα του Φιλίππου στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Β' γύρου του παιδικού πρωταθλήματος.

Παρά τις ελλείψεις και με μεγάλο ψυχικό σθένος οι νεαροί παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παίζοντας  καλό μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πήραν στο τέλος το ροζ φύλλο αγώνα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις επτά δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη ο Φίλλιπος έχανε με 3 πόντους αλλά με εμπνευσμένη ενέργεια και εύστοχο τρίποντο του Πασχαλίδη στην εκπνοή του χρόνου έφερε το παιχνίδι στην παράταση. Από εκεί και πέρα η τύχη δεν χρειάστηκε στην ομάδα, που με περίσσεια ψυχής όλων των παικτών και αποφασιστικό καλάθι του Τόκα πήραν τη νίκη.
Φίλιππος (Καμπουρίδης): Ευφραιμίδης, Παυλίδης, Τόκας, Ζαφειρίου, Ευστρατιάδης, Τσιγγενόπουλος, Λεονταράκης, Πετικάς, Χαϊτόγλου, Τρικαλόπουλος Θεοδωρίδης, Πασχαλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου