Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Στα πράσινα από το καλοκαίρι ο Νίκος ΚαλτσάςΣτα πράσινα από το καλοκαίρι ο Νίκος Καλτσάς

Στα πράσινα από το καλοκαίρι ο Νίκος Καλτσάς

Στις αρχές του νέου έτους αναμένονται οι ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Νίκου Καλτσά στον Παναθηναϊκό (το καλοκαίρι του 2015).
Για τον 24χρονο δεξιοπόδαρο επιθετικό ενδιαφέρθηκαν επίσης ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δίχως τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη έπαιξε το γεγονός ότι ο Γιάννης Αναστασίου δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά για να αναδείξουν το ταλέντο τους, κάτι που θέλει πολύ ο παίκτης της Βέροιας.
Το συμβόλαιο του 24χρονου μεσοεπιθετικού λήγει το καλοκαίρι και το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού τον έχει κερδίσει! Από τη στιγμή που ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον του, ήταν απολύτως θετικός. Ο παίκτης έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με το «τριφύλλι» και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές, οι οποίες θα μπορούν να πέσουν από την πρώτη μέρα του νέου έτους.
Ο Καλτσάς δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα πλην της Βέροιας, της οποίας και αποτελεί γέννημα-θρέμμα. Για την απόδοσή του με τη «Βασίλισσα» πήρε τη σεζόν 2010-11 το βραβείο του ΠΣΑΠ για τον καλύτερο παίκτη της Β' Εθνικής, ενώ η βελτίωση που παρουσιάζει φέτος είναι εκπληκτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου