Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΝΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Αρκούσε ένα ημίχρονο για τον ΑΟΚ. Ήττα για την παιδική ομάδα

Αρκούσε ένα ημίχρονο για τον ΑΟΚ. Ήττα για την παιδική ομάδα

Παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στο α΄ μέρος ο Α.Ο.Κ. Βέροιας νίκησε τον Μέγα Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης με 65-48.
Οι  παίκτες του Θωμά Τούσα μπήκαν άσχημα στο παιχνίδι, σαφώς επηρεασμένοι από το άτυχο αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας και κυρίως με τον τρόπο που αυτό έγινε, αλλά με το πέρασμα του χρόνου «βρήκαν» τα πατήματά τους και με όπλο την πολύ πιεστική άμυνα του 2ου ημιχρόνου έκαναν εύκολη τη νίκη της ομάδας.

«Τώρα πλέον νοιώθουμε πολύ καλύτερα μετά τη σημερινή μας νίκη» δήλωσε ο προπονητής της βεροιώτικης ομάδας και συνέχισε: «Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε και την επόμενη εβδομάδα στο Δίον, θα μπορέσουμε με ηρεμία να αναπροσαρμόσουμε τους στόχους μας στην περίοδο των εορτών και να δώσουμε νέα κίνητρα στους παίκτες μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Κλείσαμε με νίκη το 2014 στην έδρα μας δίνοντας έτσι ραντεβού στους φίλους της ομάδας μας το νέο έτος για ακόμη καλύτερες εμφανίσεις.»
Δεκάλεπτα: 13-14, 27-27, 44-32, 65-48.
Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑ (Τούσας): Χρυσάφης 12, Καπνάς 8, Γιαννόπουλος 10, Γκανάς 2, Ναμίδης, Πάππου 2, Ιατρού, Ιωσηφίδης 12 (1), Ουζούνης 5 (1), Γκεκόπουλος 16, Χατζής, Τσέος.

«ΕΧΥΣΕ ΤΟ ΓΑΛΑ» Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Αδίκησαν τους εαυτούς τους οι παίδες του Α.Ο.Κ. στον κυριακάτικο αγώνα επί της μαχητικής ομάδας του Πανεδεσσαϊκού  αφού κατάφεραν να χάσουν με 49-45.
Λέμε κατάφεραν γιατί οι αθλητές του Κώστα Καπνά έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι μέχρι το 35ο λεπτό όταν και έφτασαν να προηγούνται με 43- 35 αποδίδοντας πολύ καλά τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά εναντίον μιας ιδιαίτερα φιλόδοξης και καλά δουλεμένης ομάδας. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ξέχασαν να παίξουν άμυνα και δέχτηκαν αναπάντεχα την ήττα. Ότι με πολύ κόπο έκτισαν επί 35 λεπτά το γκρέμισαν μόνοι τους στα 5 τελευταία.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-12, 30-22, 40-31, 45-49.

Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑ: (Καπνάς): Δελιόπουλος Γρ. 2 , Φραντζής Μαρ.4, Λάντζος Στ. 9(1), Τσανακτσής Μιχ. 2 , ΧηΛευτέρης-Μιχαλάς Λευτ. 4, Στεργιούλας Αγγ. 15, Τσέος Αρ. 2, Αλεξανδρής Ακ. 4, Ουσουλτζόγλου, Μπαρμπαρούσης Μιχ. 1,Ταλιώνας  Ηλ. 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου