Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Επίσκεψη του Βασίλη Χατζηπαναγή στα γραφεία της Ακαδημίας Βέροιας

Επίσκεψη του Βασίλη Χατζηπαναγή στα γραφεία της Ακαδημίας Βέροιας

Τη Δευτέρα ο «Νουρέγιεφ» των ελληνικών γηπέδων, Βασίλης Χατζηπαναγής συναντήθηκε με τους προπονητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για το ποδόσφαιρο στις μικρές ηλικίες.
 Απολαυστική κουβέντα είχαν με Κ. Σίμπο, που θυμήθηκαν τις παλιές καλές στιγμές μιας και έχουν βρεθεί αντιμέτωποι σε πολλά παιχνίδια ΗΡΑΚΛΗΣ-ΒΕΡΟΙΑ. Σύντομα θα απολαύσουμε τον μάγο της μπάλας Β. ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ αυτή τη φορά στο φυσικό του χώρο το γήπεδο, καλεσμένο από την Ακαδημία Βέροιας να μεταφέρει την εμπειρία του στους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας!

Ερασιτεχνικό Τμήμα:
Εικόνα παιχνιδιού: Καλό και δυνατό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Θύελλας Σταυρού με την Ακαδημία Βέροιας. Οτ δύο ομάδες πάλεψαν, δημιούργησαν ευκαιρίες, ωστόσο η Ακαδημία ήταν αυτή που κατάφερε να σκοράρει κατ να κερδίσει έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο, όπως παρουστάστηκε η τοπική ομάδα.

Θύελλα Σταυρού - Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας: 0-2
Σύνθεση Ακαδημίας: Μουχτάρης, Γκιουλέκας, Κούβαρος, Σαμπρής, Αργυρόπουλος, Τουραντζίδης, Τηλκερίδης, (50’ Συμπεθέρης), Σαπχατζίδης, (50J Νταμοτσίδης,), Μιχαηλίδης, Μπεκταρίδης,  Ντόγος. Σκόρερ Ακαδημίας: 70J Συμπεθέρης, 90’   Ντόγος .
Επόμενη αγωνιστική: Την Κυριακή 14-12 η Ακαδημία Βέροιας αγωνίζετατ στην έδρα της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου. Ώρα έναρξης αγώνα: 10.30’ π.μ.

Τμήμα παιδικό κατ τμήματα υποδομής:
Δεν πραγματοποτήθηκαν οτ προγραμματτσμένες δραστηρτότητες των τμημάτων, αφού αναβλήθηκαν όλα τα παιχνίδια λόγω της έντονης κακοκαιρίας.
Το παιδικό τμήμα το Σάββατο 13/12 αγωνίζεται με την Ε.Α.Π. στο γήπεδο Γεωργιανών.
Η κλήρωση για το β’ γύρο του προγράμματος των τμημάτων υποδομής  πραγματοποτείται σήμερα το απόγευμα και εντός των ημερών θα ανακοινωθεί.
ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου