Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Τον Παναγιώτη Τρανίδη τιμά ο Φίλιππος το Σάββατο

Τον Παναγιώτη Τρανίδη τιμά ο Φίλιππος το Σάββατο

Τον Παναγιώτη Τρανίδη θα τιμήσει λίγο πριν την έναρξη του σαββατιάτικου αγώνα με τον Αρκαδικό (5μμ) ο Φίλιππος, συνεχίζοντας τις βραβεύσεις παικτών, προπονητών και διοικητικών παραγόντων που τίμησαν κατά το παρελθόν τα χρώματα της ομάδας.

Ο Παναγιώτης Τρανίδης ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ το 1972-73 σε ηλικία 12 ετών συμμετέχοντας στα παιδοεφηβικά πρωταθλήματα. Σε ηλικία 16 ετών καθιερώθηκε σαν βασικός πλέι μέικερ στην ανδρική ομάδα του Φιλίππου με προπονητή τότε, τον Θανάση Κουγιουμτζόγλου.
Στη συνέχεια μετά την άνοδο του Φιλίππου στη Β΄ Εθνική (πριν δημιουργηθεί η Α2) αγωνίστηκε με την ομάδα μέχρι το 1988, οπότε και σταμάτησε την ενεργό δράση. Ταυτόχρονα από το 1983 άρχισε να ασχολείται με την προπονητική ξεκινώντας από τα μίνι τμήματα του Φιλίππου.
Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Τρανίδης ανέλαβε προπονητής των τμημάτων της Γ.Ε.Β (ανδρικό – γυναικείο – παιδοεφηβικό) όπου ανάμεσα στα παιδιά που προπονεί είναι και ο Κώστας Τσαρτσαρής, το μεγαλύτερο ταλέντο (μπασκετικά) που έβγαλε ο νομός Ημαθίας. Αργότερα προπονεί και οργανώνει τα τμήματα καλαθοσφαίρισης του Ποσειδώνα, το γυναικείο τμήμα του ΑΟΚ και τα τελευταία χρόνια μέχρι το 2010 το γυναικείο τμήμα του Φιλίππου, το οποίο οδήγησε σε άνοδο στην Α2 Εθνική.
ΛΑΟΣ - ΕΠΕΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου