Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Ήττα σε πολεμικό περιβάλλον για τον ΑΟΚ

Ήττα σε πολεμικό περιβάλλον για τον ΑΟΚ

Μετά από μια μέτρια εμφάνιση ο Α.Ο.Κ. Βέροιας γνώρισε την ήττα στην αφιλόξενη Κατερίνη από τον Βατανιακό/Σάρισσα με 74-62.
Οι παίκτες του Θ. Τούσα παρά το γεγονός ότι μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και διατήρησαν το προβάδισμα στο σκορ σε όλο το α΄ μέρος, εντούτοις στην επανάληψη δεν άντεξαν την πολεμική ατμόσφαιρα και την ανεξήγητη αντιμετώπιση τόσο από την αντίπαλη ομάδα, όσο και από τη διαιτησία.

«Ευχαριστούμε το Θεό που γυρίσαμε όλοι υγιείς στα σπίτια μας. Μερικοί άνθρωποι τη βρίσκουν ασκώντας εξουσία και προκαλώντας εκ του ασφαλούς. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της ομάδας που βίωσαν την προχθεσινή συμπεριφορά χωρίς να αντιδράσουν έκνομα. Το παιχνίδι μετά το 25ο λεπτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Οχτώ φορές κάναμε  αλλαγή τραυματισμένου αθλητή. Ήθελα να χρησιμοποιήσω τους νεαρούς αθλητές της ομάδας και δεν το έκανα γιατί φοβήθηκα για τη σωματική τους ακεραιότητα και θα  ήμουν υπόλογος στους γονείς τους.», δήλωσε μετά το ματς ο Θ. Τούσας.   
Διαιτητές: Ευφραιμίδης-Χρυσάφης
Δεκάλεπτα: 18-20, 33-35, 58-50, 74-62.
Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑ: (Τούσας) Χρυσάφης 6 (2), Καπνάς 3, Γιαννόπουλος 5, Γκανάς 15 (4), Ναμίδης, Πάππου 2, Ιατρού 3, Ιωσηφίδης 12 (1), Ουζούνης 4, Γκεκόπουλος 10, Χατζής 2, Τσέος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου