Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Με Ντνίπρο ο Ολυμπιακός στους “32”

osfpΠραγματοποιήθηκε, πριν λίγο, στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για τη νοκ άουτ φάση των “32” του Europa League, με τον Ολυμπιακό να βρίσκει στο δρόμο του την Ουκρανική Ντνίπρο.

Εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης, που επικρατεί στην Ουκρανία, ως πιθανότερο φαντάζει το ενδεχόμενο η πρώτη αναμέτρηση, μεταξύ των δύο ομάδων, να πραγματοποιηθεί στο “NSK Olimpijs’kyj” του Κιέβου και όχι στην πόλη Ντνιπροπετρόβσκ, όπου βρίσκεται η φυσική έδρα της Ντνίπρο, το “Dnipro Arena”. Ενώ, ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, πλεονέκτημα, που κέρδισε ο Ολυμπιακός, όντας ο καλύτερος τρίτος των ομίλων του Champions League. Οι αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 19 & 26 Φεβρουαρίου.
Αναλυτικά, τα ζευγάρια της φάσης των “32”:
Γιούνγκ Μπόις – Έβερτον
Τορίνο – Αθλέτικ Μπιλμπάο
Σεβίλλη – Γκλάντμπαχ
Βόλφσμπουργκ – Σπόρτινγκ Λισσαβώνας
Άγιαξ – Λέγκια Βαρσοβίας
Άαλμποργκ – Κλαμπ Μπριζ
Άντερλεχτ – Ντινάμο Μόσχας
Ντνίπρο – Ολυμπιακός
Τράμπζονσπορ – Νάπολι
Γκινγκάμπ – Ντινάμο Κιέβου
Βιγιαρεάλ – Ζάλτσμπουργκ
Ρόμα – Φέγενορντ
Αϊντχόφεν – Ζενίτ
Λίβερπουλ – Μπεσίκτας
Τότεναμ – Φιορεντίνα
Σέλτικ – Ίντερ

Τα ζευγάρια της φάσης των “16” του Champions League
Μια επανάληψη περσινών αγώνων επιφύλαξε η κληρωτίδα για τους συμμετέχοντες στη φάση των “16” του Champions League, αφού τρία από τα οκτώ ζευγάρια του θεσμού ξανασυναντώνται!
Πιο συγκεκριμένα, η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει ξανά στους “16” τη Σάλκε (9-2 το συνολικό σκορ πέρσι), η Σίτι θα συγκρουστεί, και πάλι, με τη Μπαρτσελόνα (4-1 το περσινό σκορ για τους Ισπανούς ), ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν θα αντιμετωπίσει, εκ νέου, την Τσέλσι, αφού, πριν λίγους μήνες, βρέθηκαν στους “8”, με τους Άγγλους να κάνουν την ανατροπή του 3-1 του Παρισιου, παίρνοντας την πρόκριση στο Λονδίνο, χάρη στο 2-0.
Τα πρώτα παιχνίδια διεξάγονται στις 17-18 & 24-25 Φεβρουαρίου 2015, ενώ οι ρεβάνς στις 10-11 & 17-18 Μαρτίου 2015. Η κλήρωση για τα προημιτελικά του θεσμού θα γίνει στις 20 Μαρτίου, ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 6 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.
Αναλυτικά, τα ζευγάρια της φάσης των “16”:
Παρί Σεν-Ζερμέν – Τσέλσι
Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα
Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης
Γιουβέντους – Ντόρτμουντ
Σάλκε – Ρεάλ Μαδρίτης
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μπάγερν
Άρσεναλ – Μονακό
Βασιλεία – Πόρτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου