Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Βέροια: Ετοιμάζουν νέες 'βόμβες' για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου

Σε άδεια οι παίκτες της Βέροιας. Ετοιμάζουν νέες 'βόμβες' για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου

Χαρούμενοι για την ισοπαλία στην Κομοτηνή με 1-1 με τον Πανθρακικό έφυγαν οι ξένοι παίκτες της Βέροιας για τις πατρίδες τους εκμεταλλευόμενοι την άδεια που πήραν από την τεχνική ηγεσία.
Οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Κυριακή ώστε να προετοιμασθούν για τον τελευταίο αγώνα του α' γύρου με τον Παναιτωλικό εντός έδρας. Φυσικά θα ακολουθήσει και το παιχνίδι Βέροιας - Καλλονής στις 10-1 για να κλείσει και η τελευταία εκκρεμότητα.
Σημασία πάντως έχει ότι τόσο ο κ. Γκρανέρο ΄όσο και ο τεχνικός Διευθυντής κ. Ερνάντεθ έχουν πάρει οδηγίες από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΒΈΡΟΙΑ Θόδωρο Καρυπίδη  να προχωρήσουν σε συμφωνία με 2-3 παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα ενόψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Βέροια βρίσκεται κοντά σε έναν έμπειρο επιτελικό χαφ που αγωνίζεται σε Ισπανική ομάδα και είναι έτοιμος να έρθει στη Βέροια μαζί με το τεχνικό επιτελείο της βασίλισσας του βορρά. Παράλληλα εδώ στη Βέροια η διοίκηση θα ασχοληθεί με την έκθεση που έχουν αφήσει οι Ισπανοί τεχνικοί στη Διοίκηση με σκοπό τη λύση συνεργασίας με κάποιους παίκτες και την αποδέσμευση ή παραχώρηση κάποιων άλλων σε ομάδες Β' και Γ' εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου