Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - 3ος σύλλογος στο πανελλήνιο το ΄Τέτραθλον΄ Νάουσας

3ος σύλλογος στο πανελλήνιο το ΄Τέτραθλον΄ Νάουσας

Με επιτυχία στέφθηκε το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του «ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ» των Πολεμικών Τεχνών το οποίο πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 29 & 30 Νοεμβρίου στο «Φιλίππειο» κλειστό στάδιο της Βέροιας.
Για δύο ημέρες, περισσότεροι από 150 αθλητές και αθλήτριες πρόσφεραν μοναδικό θέαμα, διεκδικώντας μέσα από σκληρή δοκιμασία τεσσάρων αγωνισμάτων (Ελεύθερη Μονομαχία, Σκιαμαχία, Τεχνικές Θραύσεων εδάφους και Άλματα καθ’ ύψος) τον τίτλο του «Τετραθλητή», δηλαδή του καλύτερου και πληρέστερου αθλητή. Διοργανωτής ο Α.Σ. Τέτραθλον «Ημαθίας» με συνδιοργανωτή το Αθλητικό Τμήμα του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και την Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης (Ε.Ο.Σ.Δ.).

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με αποστολή 31 αθλητών και 21 από αυτούς ανέβηκαν στο βάθρο δικαιώνοντας την αδιάκοπη και συνεπή δουλειά που συντελείται με καθοδηγητή τον Εκπαιδευτή του, Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN. Συνολικός απολογισμός 8 χρυσά, 8 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια τα οποία ανέβασαν τον Σύλλογο στην 3η θέση της Γενικής Κατάταξης. Χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν στις κατηγορίες τους οι: Δημητριάδου Παρθένα, Στογιάννης Κωνσταντίνος, Μάντσου Ξένια - Μαρία, Λογγινίδης Γρηγόριος, Δούτσης Νικόλαος, Πετρά Δάφνη, Ζάλιου Ευγενία και Μπίντα Δέσποινα. Ασημένιο μετάλλιο οι: Σμέρνος Γεώργιος, Τζέπος Κωνσταντίνος, Καλπακίδης Αστέριος, Παπαντωνίου Δημήτριος, Μπάμπου Ελένη, Σαμαράς Στυλιανός, Αθανασιάδου Πηνελόπη και Δήμου Σταύρος. Χάλκινο μετάλλιο για τους: Φελαχίδη Βασίλειο, Καρυπίδου Βαρβάρα, Γιούρο Λουκά, Φειδάντση Αλέξανδρο και Ιωαννίδου Θεοδώρα. Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι: Βαλσαμίδου Ειρήνη, Φειδάντσης Γαβριήλ, Δούτσης Εμμανουήλ, Ουγγρίνης Κωνσταντίνος, Λογγινίδου Βαρβάρα, Μάντσιου Ολυμπία, Μάντσιου Αικατερίνη, Ζάλιου Σταυρούλα, Κοτζιάμπαση Αικατερίνη και Πλουμπίδης Βασίλειος. Άριστοι στα καθήκοντα τους ως διαιτητές οι Δημητριάδης Παναγιώτης (Κεντρικός) και Στογιάννης Δημήτριος.
Ο σύλλογος συγχαίρει όλους τους αθλητές του για την εμφάνιση τους, ανεξαρτήτως θέσεως, ευχαριστεί θερμά τους γονείς των αθλητών και τα μέλη του για τη συμπαράσταση τους και υπόσχεται να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου