Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΗΜΑΘΙΑ ΣΠΟΡ - Κάρλος Γκρανέρο: Έχουμε γίνει δυνατοί στην έδρα μας

Κάρλος Γκρανέρο: Έχουμε γίνει δυνατοί στην έδρα μας

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές εμφανίστηκε ο Ισπανός τεχνικός της Βέροιας μετά την επικράτηση με 2-0 απέναντι στη Νίκη Βόλου Στις εμφανίσεις που κάνει πλέον η Βέροια στην έδρα της στάθηκε ο Χοσέ Γκρανέρο μετά το τρίποντο (2-0) στο ματς με τη Νίκη Βόλου. «Ήταν ένα ακόμη περίπλοκο ματς. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και ξέραμε ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά αν την υποτιμήσεις.

Πλέον έχουμε γίνει δυνατοί στην έδρας μας, είμαστε άνετοι και πετυχαίνουμε νίκες που μας κρατάνε ψηλά. Μπορεί ο βαρύς αγωνιστικός χώρος να μην βοήθησε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα όπως θα θέλαμε, ωστόσο ήμασταν συγκεντρωμένοι και ουσιαστικοί στο παιχνίδι μας και πήραμε τους τρεις βαθμούς» επεσήμανε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.
Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Γνωρίζαμε ότι αν πετυχαίναμε το πρώτο γκολ όλα θα ήταν διαφορετικά στην συνέχεια. Χρειαζόταν υπομονή και συγκέντρωση για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και τα καταφέραμε. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι δύσκολο να μπορείς να κερδίζει τα ματς από τα… αποδυτήρια. Χρειάζεται υπομονή, τάξη και συγκέντρωση για να φτάσεις στη νίκη. Στην ομάδα μας γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες και είμαστε πολύ απαιτητικοί από αυτούς».
Κληθείς να σχολιάσει την εμφάνιση των Βεργώνη, Άρτσε σημείωσε: «Από τον Βεργώνη έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Αγωνίστηκε για μεγάλο μέρος τραυματίας και ήταν συγκινητικός. Έπρεπε να καλυφθεί το κενό του τραυματία Μπαλάφα, ενώ και ο Μπατιόν χρειαζόταν ανάσες. Για τον Άρτσε ήθελα να επιβραβεύσω τον επαγγελματισμό και την όρεξη που δείχνει τον τελευταίο καιρό στις προπονήσεις. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στο ρόστερ και είναι πολύ δύσκολο για μένα, ακόμα και να βγάλω την αποστολή κάθε αγώνα».
ΛΑΟΣ ΕΠΕΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου