Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Με γκολ του Μήτρογλου στο 90ο λεπτό, ο Ολυμπιακός έφυγε με το «διπλό» από το «Απόστολος Νικολαϊδης»

Στο παιχνίδι που τραβάει τα βλέμματα της 10ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού χάρη σε τέρμα του Μήτρογλου (90'), ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα.
 
Με θέληση μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, ωστόσο οι στιγμές που πλησίασαν τις αντίπαλες εστίες ήταν ελάχιστες. Στην πρώτη καλή στιγμή των “ερυθρολεύκων” ο Καπίνο είπε όχι στην κεφαλιά του Μήτρογλου, ενώ στον αντίποδα ο Μέντες άφησε ανεκμετάλλευτη την πιο σημαντική ευκαιρία του Παναθηναϊκού.
 
Τα λεπτά κυλούσαν, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεφτε διαρκώς και ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να κρατήσει τον Ολυμπιακό μακρυά από τα καρέ του Καπίνο, κάτι που το πέτυχε μέχρι την στιγμή που ο Μήτρογλου “ξεγλίστρησε” από τον Σίλντενφελντ. Λίγα λεπτά πριν ο διαιτητής Μάνταλος σφυρίξει την λήξη του παιχνιδιού, ο “πιστολέρο” Μήτρογλου με σουτ από την μεγάλη περιοχή έκανε το 0-1 και χάρισε στον Ολυμπιακό τη νίκη κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλό του.
 
Παναθηναϊκός: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Ρισβάνης, Σιλντενφελντ, Ζέκα Πράνιτς, Μέντες, Λαγός (73’ Αμπεΐντ), Φιγκερόα (85’ Κλωναρίδης), Μπεργκ. 
 
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Φουστέρ (91’ Εντιγκά), Κάμπελ (62’ Γιαταμπαρέ), Σαβιόλα (66’ Βάις), Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου