Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ορειβατική συνάντηση και γλέντι στα 3-5 Πηγάδια

Ορειβατική συνάντηση και γλέντι στα 3-5 Πηγάδια
Το ορειβατικό τμήμα του ΕΟΣ Νάουσας διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 16-17 Νοεμβρίου διήμερο γλέντι και ορειβατική συνάντηση, στο πλαίσιο της πρόσκλησης και γνωριμίας νέων μελών με τον σύλλογο.
Στη συνάντηση συμμετείχαν, εκτός από τα μέλη του ΕΟΣ Νάουσας, και μέλη των συλλόγων ΦΟΟΓ Γιανιτσών, ΕΟΣ Αριδαίας, ΣΟΧ Πτολεμαΐδας και ΕΟΣ Θεσσαλονίκης.
Η διανυκτέρευση έγινε στο καταφύγιο του ΕΟΣ Νάουσας στα Τρία Πέντε Πηγάδια, οπού έγινε ολονύκτιο γλέντι με ψητά, άφθονο κρασί και ζεστό βραστό μαγειρεμένο από το μέλος του ΕΟΣ και σεφ Μανώλη Κουζλακίδη.
Την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε ανάβαση στο Άγιο Πνεύμα (2016μ.) και διάσχιση της κορυφογραμμής του Βερμίου, περνώντας από τις κορυφές Τσανακτσή (2054μ.), Χαμίτης (2065μ.) και Μαύρη Πέτρα (2028μ.).

Ο ΕΟΣ Νάουσας, που φέτος συμπληρώνει τα 80 χρόνια από την ίδρυσή του, συνεχίζει ακάθεκτα να προωθεί και να μεταλαμπαδεύει τα ιδανικά της ορειβασίας. Στόχος του είναι να αποτελέσει εφαλτήριο για την επαφή με το φυσικό περιβάλλον ως εναλλακτική πρόταση διαφυγής.
Πληροφορίες για τις επόμενες εκδρομές και δραστηριότητες του Συλλόγου στο τηλ. 2332028567 και στο facebook, στη σελίδα "ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - Τμήμα ορειβασίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου