Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Τσάμπιονς Λιγκ, 5η αγωνιστική Μιά χαρά αποτέλεσμα είναι και η ισοπαλία



Με στόχο τουλάχιστον την ισοπαλία, στη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν, αναχώρησε ο Ολυμπιακός για το Παρίσι
Με γεμάτο το ρόστερ του, και με την πίστη ότι μπορεί, σε δεύτερο χρόνο, να κοντράρει καλύτερα την Παρί Σεν Ζερμέν, αναχώρησε ο Ολυμπιακός για τη Γαλλία, όπου τη νύχτα της Τετάρτης (27/11) θα διεκδικήσει την πρόωρη πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Γι'αυτό και ο Πορτογάλος μέσος, Πάουλο Μασάντο, χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα θετικό αποτέλεσμα πιθανή ισοπαλία με τους Παριζιάνους, ειδικά αν αποτύχει την ίδια ώρα η Μπενφίκα να φύγει νικήτρια από τις Βρυξέλλες, παίζοντας με την ουραγό του τρίτου ομίλου, Αντερλεχτ.
Ο Μασάντο, όπως θα έκανε κάθε άλλος παίκτης στη θέση του, υποστήριξε ότι κυρίαρχος στόχος του Ολυμπιακού, στο "Παρκ ντε Πρενς", είναι η νίκη, όσο κι αν φαντάζει δύσκολο για την ομάδα του να φέρει "τούμπα" την ομάδα που τον συνέτριψε, με 1-4, στο "Γ.Καραϊσκάκης", στην πρεμιέρα της διοργάνωσης:
"Το τέλειο αποτέλεσμα, για μία ομάδα με τις δυνατότητες του Ολυμπιακού, θα είναι η νίκη. Από την άλλη, αναγνωρίζουμε τις ικανότητες της Παρί, οπότε ακόμα και η ισοπαλία θα είναι μία χαρά αποτέλεσμα. Εχουμε αποδείξει ότι είμαστε ομάδα ικανή να κάνει επιτυχίες και στα εκτός έδρας παιχνίδια της, ενώ υπάρχει στο μυαλό μας η σκέψη πως αύριο μπορούμε, με τον κατάλληλο συνδυασμό αποτελεσμάτων, να πανηγυρίσουμε προκαταβολικά την πρόκρισή μας στους 16 της διοργάνωσης".
Ο Ολυμπιακός, έχοντας συγκεντρώσει 7 βαθμούς στις πρώτες 4 αγγωνιστικές, βρίσκεται στο +3 από τη Μπενφίκα, έχει πλεονέκτημα στην ισοβαθμία μαζί της, επομένως τον συμφέρει να διατηρήσει, πόσω μάλλον να αυξήσει τη διαφορά τους, ώστε να μην έχει την ανάγκη της νίκης στον εντός έδρας αγώνα του με την Αντερλεχτ, τον άλλο μήνα.
Στο Παρίσι, ο Μίτσελ θα έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες που αποτελούν φέτος τον "κορμό" των πρωταθλητών Ελλάδας, και σίγουροι για την ενδεκάδα θεωρούνται οι Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέβας, Σιόβας, Μανιάτης, Μήτρογλου, Φουστέρ, Σάμαρης και Κάμπελ, ενώ πιθανότεροι για τις άλλες δύο θέσεις είναι οι Ντομίνγκες και Μανωλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου