Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Αλλαγή σε σελίδας στη ΧΑΝΘ αφού τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Νίκος Μάντζος στη θέση του Στέλιου Σεϊρεκίδη

Στην ΧΑΝΘ ο Νίκος Μάντζος
Αλλαγή σε σελίδας στη ΧΑΝΘ αφού τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Νίκος Μάντζος στη θέση του Στέλιου Σεϊρεκίδη.
Ο 53χρονος καταξιωμένος προπονητής και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών θα καθίσει ξανά σε πάγκο ομάδας μετά την περίοδο 2006-2007 όταν και ολοκλήρωσε την σεζόν στον Φίλιππο Βέροιας, κατακτώντας το Κύπελλο. Στη συνέχεια και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια μέχρι το καλοκαίρι του 2011 ήταν στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Η ανακοίνωση της ΧΑΝΘ: «Την από κοινού λύση της συνεργασίας τους αποφάσισαν ΧΑΝΘ και Στέλιος Σειρεκίδης. Μετά από 2 χρόνια στον πάγκο των «κυανέρυθρων» (είχε αντικαταστήσει τον Αλέξη Παπαβασίλη στα τέλη Οκτώβρη του 2011) ο Σ. Σειρεκίδης αποχώρησε χθες από την καθοδήγηση της ομάδας, με τον τέως πλέον προπονητή να προβαίνει στην ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ τη ΧΑΝΘ για τη διετή μας συνεργασία, τους ανθρώπους του τμήματος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και εύχομαι καλή συνέχεια στην πορεία της Ομάδας». Στο ίδιο μήκος ήταν και η ανακοίνωση από πλευράς ΧΑΝΘ «Ευχαριστούμε τον Στέλιο για τις υπηρεσίες που μας προσέφερε με συνέπεια και ήθος τα δύο αυτά χρόνια της συνεργασίας μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προπονητική του καριέρα».
Ο Νίκος Μάντζος είχε χθες αργά το βράδυ την πρώτη του γνωριμία με τους αθλητές της ομάδας και θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο το Σάββατο στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Αρχέλαο στην Κατερίνη για την 8η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.
Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης θα αφοσιωθεί στην Εθνική Νέων την οποία προετοιμάζει εντατικά από την αρχή της σεζόν για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014, που θα διεξαχθούν το διάστημα 4-6 Απριλίου με αντιπάλους ΠΓΔΜ, Ισλανδία και Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου