Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Μόνο η νίκη στόχος της Βέροιας την Κυριακή με τον Λεβαδειακό

Μόνο η νίκη στόχος της Βέροιας την Κυριακή με τον Λεβαδειακό
Με δύο προπονήσεις συνεχίσθηκε την Τρίτη η προετοιμασία των παικτών της Βέροιας ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στις 5.15 μ.μ  με τον Λεβαδειακό. Ο προπονητής της Βέροιας κ. Ντόστανιτς δεν υπολογίζει για τον προσεχή αγώνα τον Λόπεζ, που υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με τον Ατρόμητο όταν βιαστικά και επιπόλαια έδιωξε μακριά από την περιοχή του την μπάλα και μάλιστα αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Αναστασόπουλο.  Τραυματίας αποχώρησησε και ο Αποοτολόπουλος με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Τζιμογιάννη, αφού είχε μία διάταση στο δικέφαλο.


Αντίθετα όμως γυρίζει ο Γεωργιάδης  και θα πάρει τη θέση του Αποστολόπουλου, ενώ από σήμερα σύμφωνα με τους γιατρούς της ομάδας σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και ο Καλτσάς.

Νίκη και ισοπαλία για τα τμήματα υποδομής
Σπουδαία νίκη και μάλιστα εκτός έδρας πέτυχε η ομάδα των Κ-20 της Βέροιας αφού κέρδισε στο Περιστέρι την αντίστοιχη του Ατρομήτου με 1-0 χάρις σε ένα πολύ ωραίο γκολ που πέτυχε στο 73’ λεπτό ο Τακίδης. Οι παίκτες του Στέφανου Γαιτάνου ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και εκμεταλλεύτηκαν  το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 38’ λεπτό με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Δήμου. 
Στο άλλο παιχνίδι η ομάδα Κ-17 της Βέροιας ήρθε ισόπαλη με 1-1 με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στο βαρύ γήπεδο του Σταυρού. Στο σκορ προηγήθηκε η Βέροια με τον Δεληγιάννη και ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ με τον Παναγιωτίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου