Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Βούκιτς διατήρησε το απόλυτο των νικών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, επικρατώντας με 2-1 επί του Εργοτέλη

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ στην τελευταία φάση του αγώνα πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Βούκιτς κι έκανε την ολική ανατροπή, κερδίζοντας 2-1 τον Εργοτέλη και κρατήθηκε σε τροχιά διεκδίκησις τίτλου.
Το 2-1 από τον ΒούκιτςΤο 2-1 από τον Βούκιτς
Με όρεξη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Εργοτέλης ήταν αυτός που “πάγωσε” την Τούμπα, καθώς ο Βερπακόφσκις (13') με πλασέ έκανε το 1-0. Στην συνέχεια ακολούθησε ένας μονόλογος των γηπεδούχων με ευκαιρίες και κάποια σουτ, όμως ο τερματοφύλακας των Κρητικών παρενέβη καταλυτικά. Η ασφυκτική πίεση έφερε αποτέλεσμα, καθώς ο Κατσουράνης (63') με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια.
Κι ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα έληγε ισόπαλο, ο Βούκιτς στην τελευταία φάση του αγώνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Αθανάσιου, κάνοντας το τελικό 2-1.
 
ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Βίτορ (35’ Λόπεθ), Κατσικάς, Λίνο, Λάζαρ, Κατσουράνης, Νίνης (53’ Βούκιτς), Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης (75’ Νέτσιντ)
Εργοτέλης: Αθανασίου, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Κοιλιάρας, Πελέ, Καρντόσο (69’ Κοζορώης), Χαντί, Διαμαντάκος, Μπουχαλάκης (81’ Σαρρής), Βερπακόφσκις (74’ Ρομάνο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου