Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ντόστανιτς: Θέλουμε άμεσα αποτελέσματα

Ντόστανιτς: Θέλουμε άμεσα αποτελέσματα
Την πρώτη του συνέντευξη τύπου έδωσε ο τεχνικός της Βέροιας Ράτκο Ντόστανιτς. Συγκεκριμένα τόνισε: "Είμαι ευχαριστημενος που ήρθα στην Βέροια. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη. Έχουμε δύσκολη δουλειά αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες. Έχουν ποιότητα και δουλεύουν σωστά. Αν το βγάλουν και στο γήπεδο δεν θα έχουμε πρόβλημα".
Σε ερώτηση για το αν θα έρθει ο Πετκοβιτς ως συνεργάτης, απάντησε ότι ο Μιλοε θα πρέπει να ξεπεράσει κάποια προσωπικά ζητήματα για να έρθει.
 
Σε άλλη ερώτηση για το αν το υπάρχον υλικό είναι καλύτερο από αυτό του 2007 σημείωσε ότι είναι δύσκολο να γίνει σύγκριση.
 
Για το θέμα της ψυχολογίας είπε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα όταν είσαι τελευταίος και για αυτό τον λόγο μίλησε με όλους τους παίκτες για να μάθεις τα προβλήματα τους.
 
Για το θέμα Μρντάκοβιτς υποστήριξε ότι δεν τον.ενδιαφέρει τι έγινε πριν και ότι τον υπολογίζει γιατί είναι παίκτης με εμπειρία που μπορεί να δώσει πολλά.
 
Σε ερώτημα για το πόσο χρόνο χρειάζεται να δείξει την δουλειά του απάντησε ότι είναι δύσκολη ερώτηση και πρόσθεσε ότι χρειάζεται άμεσα αποτελέσματα.  Σημείωσε ακόμη ότι θα πρέπει να γίνει υπομονή έξι αγώνων και μετά θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. 
 
Για το κομμάτι των μεταγραφών,  σημείωσε ότι ο πρόεδρος πάντα ρίχνει χρήματα στις μεταγραφές αλλά χρειάζεται 6 παιχνίδια για να έχει καλή εικόνα.
 
Για τον Ατρόμητο, σημείωσε ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες και θα έχει μεγάλη θέληση για τη νίκη. Για το παιχνίδι της Βέροιας, είπε ότι δεν θα κλειστεί στην άμυνα.
 
Αναφορικά με τις εργομετρικές εξετάσεις που έγιναν απάντησε ότι ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα και δόθηκαν οι κατευθύνσεις στους παίκτες. Είπε ότι εργομετρικά πρέπει να γίνονται όταν έρχονται οι παίκτες και στην πορεία αλλά δεν σχολίασε τα αποτελέσματα. "Οι παίκτες μου πρέπει να προσέξουν και την δουλειά στο γήπεδο αλλά και την προσωπική ζωή" σημείωσε.
 
Για την απουσία Καλτσά σχολίασε ότι ο παίκτης θα αρχίσει προπονήσεις την άλλη εβδομάδα.
 
Για το θέμα των υποδομών πρόσθεσε ότι οι συνεργασία με τον κ. Γαϊτάνο είναι καλή και ότι δίνει μεγάλη βάση στις μικρές ηλικίες.
 
Για το σύστημα παιχνιδιού είπε ότι αυτό εξαρτάται από το υλικό που υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου