Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

...Πρωταθλητής Ελλάδας με… νταμπλ σκορ στη χιονοδρομία ο ΕΟΣ

Πρωταθλητής Ελλάδας με… νταμπλ σκορ στη χιονοδρομία ο ΕΟΣ. Για τη συμμετοχή στους ολυμπιακούς Ράλλη και Κάππας
Έχοντας 2.743 βαθμούς, διπλάσιους από τον ΕΟΣ Μετσόβου (2ος) και τον ΕΟΣ Δράμας (3ος), σε σύνολο σαράντα σωματείων, ανακηρύχθηκε για μια ακόμη χρονιά πρωταθλητής Ελλάδας ο ΕΟΣ Νάουσας, στην επίσημη κατάταξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας, που ανακοινώθηκε ενόψει της νέας χιονοδρομικής περιόδου.


Για τη συμμετοχή στους ολυμπιακούς Ράλλη και Κάππας
Η πρωταθλήτρια αλπικών αγωνισμάτων Σοφία Ράλλη θα συμμετάσχει με αποστολή της Εθνικής Ομάδας, σε διεθνείς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην Αυστρία και Ιταλία, από 24 Νοεμβρίου έως 22 Δεκεμβρίου, προκειμένου να βελτιώσει τη βαθμολογία της για τη συμμετοχή της στη χειμερινή Ολυμπιάδα στο Socchi της Ρωσίας.
Ο πρωταθλητής βορείων αγωνισμάτων Δημήτρης Κάππας θα συμμετάσχει με αποστολή της Εθνικής Ομάδας σε διεθνείς αγώνες Δρόμων Αντοχής που θα πραγματοποιηθούν στη Νορβηγία και την Ελβετία, από 15 Νοεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου, προκειμένου κι αυτός να βελτιώσει τη βαθμολογία του για τη συμμετοχή του στη χειμερινή Ολυμπιάδα.
Οι αθλητές Δρόμων Αντοχής, Σεραφείμ Αργύρης και Μάκης Γιάννης, θα συμμετάσχουν για προετοιμασία σε διεθνές camp της F.I.S, στην Ιταλία από 1 έως 14 Δεκεμβρίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΥΤΩΡΙΩΝ
Ο Ε.Ο.Σ Νάουσας ξεκινά τις εγγραφές των παιδιών του φυτωρίου καταβάσεων που συμμετείχαν στο περυσινό πρόγραμμα. Επίσης ξεκινάνε οι νέες εγγραφές για τα παιδιά που γεννήθηκαν τα έτη 2003-2004-2005-2006-2007. Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 20.00μ.μ έως 22.00μ.μ στα γραφεία του συλλόγου (Βασ.Φιλίππου 2-τηλ. 2332 0 28567) μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου