Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

΄΄ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ΄΄
Αν η Εθνική καταφέρει να περάσει στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας πέρα από το ότι θα είναι μεγάλη επιτυχία σαφώς, η ΕΠΟ θα τα πάρει και χοντρά αφού το μπόνους της ΦΙΦΑ για τις ομάδες που θα προκριθούν είναι περίπου 14 εκ. ευρώ. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας στη Ρουμανία ( 3-1 ο πρώτος αγώνας στην Αθήνα) από όλες τις πλευρές.
Διακοπή για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής λόγω κυπέλλου κάτι που θα επαναληφθεί και στις 15 του Δεκέμβρη με τους τελικούς του κάθε ομίλου. Ρεπό αναγκαστικά για τη Νάουσα την ερχόμενη αγωνιστική και αν τυχόν πιάσει και κανα χιόνι ενδιάμεσα είναι πιθανόν να ξαναπαίξει και κατά του χρόνου..
Στο Γιαννακοχώρι προχθές στον αγώνα Αχιλλέας-Νικομήδεια μια κυρία που ανέλαβε να κόψει εισιτήρια με εντολή της διοίκησης πήρε σβάρνα και δε γλίτωσε κανένας. Τους αθλητικογράφους, τους παράγοντες, τους κτηματίες από γύρω ακόμα και τους διαιτητές έβαλε να κόψουν, παρα λίγο θα έβγαινε και στο δρόμο να κόψει και από τους περαστικούς..
Στα γήπεδα των ερασιτεχνικών ομάδων είναι γνωστό ότι οι καντίνες με τα σουβλάκια κάνουν χρυσές δουλειές. Οι μερακλήδες φεύγουν αφού έχουν τελειώσει τα παιχνίδια, αφού νυχτώσει, αφού έχουν τελειώσει τα αποθέματα. Παϊδάκι όμως σαν αυτό που προσφέρει ο Τούλον στα πιτσιρίκια εκεί στα γήπεδα της Παναγιοπούλας (Αργυρίου) δεν υπάρχει πουθενά. Πριν τα ψήσει τα περνάει με αυγολέμονο από αυγά δικής του παραγωγής από την κότα που έχει γίνει διάσημη στα σάιτ αφού κοιμάται αγκαλιά με λενα γάτο..
Τηλεοπτικός ήταν για μια ακόμα φορά ο αγώνας στον οποίο διαιτητής ήταν ο Ναουσαίος Δ. Καραντώνης μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Πανηλειακού για τη Β΄Εθνική (2-1 ο Βόλος). Το παιχνίδι μετέδωσε απ ευθείας ο ΟΤΕ και όλοι είχαν την ευκαιρία να δουν για άλλη μια φορά τον Δημήτρη που για άλλο ένα παιχνίδι τα πήγε πάρα πολύ καλά. Άντε και εις ανώτερα!
Λ.Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου