Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη επί του Παναιτωλικού Αγρινίου με σκορ 36-22

Νίκη του Ζαφειράκη επί του Παναιτωλικού στο χαντ-μπολ
Μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη επί του Παναιτωλικού Αγρινίου με σκορ 36-22. Η νεανική ανδρική ομάδα της Νάουσας πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση  συνέτριψε την έμπειρη ομάδα του Αγρινίου και κατάφερε να ενθουσιάσει.
Σε όλη την διάρκεια του αγώνα η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ και με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο που οι φιλοξενούμενοι πίεζαν και δεν άφηναν τη διαφορά στο σκορ να ξεφύγει, δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη. Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός πως η ομάδα εντός έδρας παρουσιάζει εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο, ενώ στα εκτός έδρας ματς εμφανίζει προβλήματα και αδυναμίες που ωστόσο με τις οδηγίες του έμπειρου ομοσπονδιακού τεχνικού κ. Παυλίδη αναμένεται να ξεπεραστούν. 
Πριν την έναρξη του αγώνα παρουσιάστηκε η νέα στολή της ομάδας (φώτο) η οποία είναι χρώματος πορτοκαλί (στα παραδοσιακά χρώματα του συλλόγου) και είναι προσφορά της εταιρείας "Παρασκευαίδης Α.Β.Ε.Ε." από τα Γιαννιτσά. 
Χορηγός του αγώνα ήταν η επιχείρηση "Μπαξεβάνος Ο.Ε."(Χρ. Πετρίδη 15, Νάουσα) την οποία η ομάδα ευχαριστεί θερμά. Το επόμενο Σάββατο η ανδρική ομάδα μας αντιμετωπίζει στην μακρινή Άρτα την τοπική "Αναγέννηση".
  
Δεκάλεπτα : 4-4, 9-7, 13-11 (ημίχ.), 22-14, 32-20, 36-22 (τελικό)
Ζαφειράκης Νάουσας: (Παυλίδης Θ.) Λιούμης, Ψωμιάδης, Μπουμπουλέντρας, Λαζαρίδης, Τσαλιγόπουλος 1, Θεοδωρόπουλος 11, Βλάχος 6, Τσατσάς 5, Τριανταφυλλίδης 3, Αλμπανίδης 2, Τζουβάρας 2, Ρότζιος 1, Σιδηρόπουλος 1, Τσαγκέρας 2, Μαντζώρος 1, Μαυροδουλάκης 3.

Ήττα από τον Φίλιππο για τους Εφήβους
Ηττήθηκε η εφηβική ομάδα του συλλόγου μας από την αντίστοιχη του Φιλίππου Βέροιας με διαφορά ενός γκολ και σκορ 19-18. Το παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο έμοιαζε περίπατος, εξαιτίας του 0-9 του 20ου λεπτού και του 4-11 του ημιχρόνου υπέρ της ομάδας μας, κατέληξε στο τελικό 19-18 υπέρ της ομάδας της Βέροιας. Οι έφηβοι του συλλόγου μας μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο που δεν είχε καθόλου ενδιαφέρον για το κοινό, εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς που ανέπτυξαν έναντι του Φιλίππου, "αυτοκτόνησαν" κυριολεκτικά στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσαν στην πολύ μέτρια ομάδα του Φιλίππου περιθώρια αντίδρασης. Η κατακόρυφη πτώση της απόδοσης των παικτών που σημείωσαν μόλις 7 γκολ σε ολόκληρο το β' ημίχρονο (!) έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να μειώσουν τη διαφορά και στο τελευταίο λεπτό να κερδίσουν το παιχνίδι.
Κατά γενική ομολογία το αποτέλεσμα του αγώνα αδικεί το εφηβικό τμήμα του συλλόγου μας και απόδειξη είναι το αγωνιστικό πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου.

Δεκάλεπτα : 0-4, 0-8, 4-11, 9-14, 13-15, 19-18 (τελικό)
Ζαφειράκης Νάουσας : (Παυλίδης) Λιούμης, Ψωμιάδης, Τσαγκεράς 1, Παρασκευαίδης, Βεζυργιαννόπουλος, Μαυροδουλάκης 1, Θεοδωρόπουλος 6, Τσάτσας 2, Τριανταφυλλίδης 3, Αλμπανίδης, Τζουβάρας 2, Ρότζιος Π. 2, Πινακούδης, Κουτσουφλιάνος, Μαντζώρος 1, Σιδηρόπουλος, Ρότζιος Γ.

Νίκη για τους Παμπαίδες
Εύκολη νίκη για του παμπαίδες του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ που επικράτησαν εκτός έδρας του Αερωπού Έδεσσας με το ευρύ 15-39. Η ομάδα μας αγωνίστηκε εξαιρετικά και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατέβαλε προσπάθεια για να επιβληθεί των γηπεδούχων. Οι αθλητές της πόλης μας υπό τις οδηγίες του κ.Δεληχρήστου τα πάνε πολύ καλά στο ηλικιακό τους πρωτάθλημα γεγονός που αποδεικνύεται και από το σκορ των αγώνων.
Δεκάλεπτα : 2-7, 7-16, 8-21, 10-32, 15-39
Zαφειράκης Νάουσας : (Δεληχρήστος) Xhacka, Δεληχρήστος 6, Καραμπέλκος 3, Αθανασιάδης, Τσιαχτσίρας, Μαυρίδης 7, Ορφανίδης 1, Νέστορας 1, Τσιγαρίδας 6, Μπέρσος 1, Τζουβάρας, Κυπρίτης 4, Φωτιάδης 5, Γαλίτης 2, Γεωργακόπουλος, Γαλανός 2, Παναγιωτίδης 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου