Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Στην σημερινή προπόνηση της «Βασίλισσας του βορρά», που έγινε στο γήπεδο του Καμποχωρίου, έδωσε το παρών και ο Μίλοε Πέτκοβιτς

Επέστρεψε στη «Βασίλισσα» ο Μίλοε Πέτκοβιτς!
Στην σημερινή προπόνηση της «Βασίλισσας του βορρά», που έγινε στο γήπεδο του Καμποχωρίου, έδωσε το παρών και ο Μίλοε Πέτκοβιτς.
Ο Σέρβος πρώην άσος της ομάδας, έλυσε το πρόβλημα που είχε με την δουλειά του στην πατρίδα του και έφτασε σήμερα στην πόλη της Βέροιας για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στους «κυανέρυθρους», ως βοηθός του προπονητή Ράτκο Ντόστανιτς.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Καλτσάς για μία ακόμη μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο κρίσιμο ματς με τον Λεβαδειακό θα κριθεί στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης, η οποία καιρού επιτρέποντος θα γίνει στο Δημοτικό στάδιο.
Στα θετικά για τον Σέρβο τεχνικό είναι ότι ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος αποθεραπεύτηκε πιο σύντομα απ’ ότι υπολογιζόταν και μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα, ενώ στον αντίποδα δεν προπονήθηκαν καθόλου οι Τζόναθαν Λόπεζ και Γιάννης Σεντεμέντες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.
Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι της Κυριακής επιστρέφει ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Γεωργιάδης που εξέτισε την ποινή του.
 kerkidasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου