Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Μπασκετικές νίκες για τον Ζαφειράκη

Μπασκετικές νίκες για τον Ζαφειράκη
Με νίκες συνέχισαν για άλλο ένα Σαββατοκύριακο τόσο η ανδρική όσο και η παιδική ομάδα. Η ανδρική ομάδα κέρδισε  εντός έδρας τον Βατανιακό με σκορ  69 - 56 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Στο παιχνίδι η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής και παρά τις ελλείψεις των Ιωσηφίδη και Γκανά, ο Ζαφειράκης κυρίως στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας πιεστική άμυνα  πήρε μια διαφορά 17 πόντων που επέτρεψε σε όλους τους  παίκτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Αναφορά πρέπει να γίνει στην πολύ καλή εμφάνιση του Σκουλαριώτη Γρηγόρη, ο οποίος από την αρχή της χρονιάς είναι σταθερά ο καλύτερος παίκτης , διανύοντας την καλύτερη μπασκετική του χρονιά και στον Χρυσανθάκη Χρήστο που με την εμφάνιση του Σαββάτου έδειξε ότι μπορεί να σταθεί άνετα στην μεγάλη ομάδα και να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Σύνθεση : Βάιγκαντ 4 , Γκαρνέτας , Μουρατίδης 12 (2) , Ζιάννης 5 (1) , Χρυσανθάκης 6 , Ιατρού 1 , Βαδόλας 2 , Σκουλαριώτης 19 (1) , Σιδηρόπουλος, Χειμαριός 8 , Μίλης 12 , Μυλωνάς.
Το επόμενο Σάββατο η ομάδα παίζει εκτός έδρας με την ομάδα του Πολυκάστου, ομάδα που έχει ίδιους στόχους με την ομάδα μας δηλαδή της είσοδο στην τετράδα των πλει οφ.
Η παιδική ομάδα έπαιξε στην Βέροια με αντίπαλο τον Φίλιππο και κέρδισε με σκορ 30 - 49 μένοντας μόνη πρώτη και αήττητη στον όμιλο που συμμετέχει. Με την εμφάνιση και την νίκη της αυτή έδειξε ότι ο πρώτος στόχος της, δηλαδή η πρόκριση στους έξι καλύτερους της ένωσης είναι πολύ κοντά αφού δεν δείχνει καμία ομάδα του ομίλου ικανή να την κερδίσει.
Η ομάδα μπάσκετ θα ήθελε να ευχαριστήση την σχολή χορού  της Καίτης Νίκου για την παρουσίαση των εντυπωσιακών χορευτικών κατά την διάρκεια του ημιχρόνου και υπόσχεται ότι θα καθιερώσει σε κάθε εντός έδρας αγώνα  κάποιες ωραίες εκδηλώσεις που θα δίνουν ένα διαφορετικό χρώμα στο παιχνίδι. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, που με  την παρουσία του έδωσε περισσότερη ώθηση στην ομάδα για την νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου