Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Τριγμοί στην Ferrari



"Εγκεφαλικό" κοντεύει να πάθει με την εικόνα της Ferrari ο  Λούκα Ντι Μοντιζέμολο
Η νέα αποκαρδιωτική εμφάνιση της Ferrari στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν, έφερε τα πρώτα μαύρα σύννεφα στην Scuderia με τους Κίμι Ραικόνεν-Φερνάντο Αλόνσο να δηλώνουν ότι η F14 T είναι «μια κατηγορία κάτω» από τις ομάδες που αγωνίζονται με κινητήρα της Mercedes. Έξαλλος με την εικόνα και ο ισχυρός άνδρας της Ιταλικής εταιρείας

H Ferrari διανύει μια από τις χειρότερες στιγμές την φετινή σεζόν καθώς μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τριών πρώτων Γκραν πρι, τόσο ο Φερνάντο Αλόνσο όσο και ο ομόσταυλός του Κίμι Ραϊκόνεν δήλωσαν ότι η Scuderia δεν είναι ικανή να ανταγωνιστεί τα κορυφαία μονοθέσια. Η Κατάσταση στην Ιταλική εταιρεία είναι τόσο τραγική που ούτε ο ίδιος ο Λούκα Ντι Μοντιζέμολο, άντεξε την άσχημη εικόνα των μονοθεσίων στο Κυριακάτικο Γκραν πρι του Μπαχρέιν και αποχώρησε εν εξάλλω από την πίστα, δηλώνοντας πως δεν έχει κάτι να δει.
 Σπρώχνει, πετάει κόσμο από την πίστα ο Κίμι Ραϊκόνεν μπας και σώσει την κατάσταση για την F14T
"Εγκεφαλικό" κοντεύει να πάθει με την εικόνα της Ferrari ο Λούκα Ντι Μοντιζέμολο
«Δεν νομίζω ότι έχω να δω κάτι άλλο. Το να βλέπεις την Ferrari να είναι τόσο αργή με πονά. Δεν περίμενα πολλά περισσότερα από αυτόν τον αγώνα, αλλά σίγουρα μια καλύτερη απόδοση από αυτή που είχαμε. Είναι αναγκαίο να προσπαθήσουμε περισσότερο, έχουμε πολλά προβλήματα να λύσουμε», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Scuderia.
 Από την μεριά τους οι οδηγοί της Ferrari εμφανώς απογοητευμένοι δήλωσαν με πρώτο το Κίμι Ραϊκόνεν που είπε: « Τα αυτοκίνητα της Mercedes φάνηκαν ικανά να μας προσπερνάνε πολύ εύκολα στις ευθείες. Μια Force India με πέρασε στην έξοδο της στροφής 8 και ήταν σαν να βρισκόταν σε μια διαφορετική κατηγορία. Μου προκάλεσε έκπληξη.

Μόλις είχε βγει από τα πιτς, αλλά κι εγώ είχα κάνει μόνο δύο γύρους με τα δικά μου ελαστικά. Βγήκα καλά από τη στροφή κι απλά ήρθε δίπλα μου και πέρασε. Δεν είχα απάντηση. Και στην επόμενη στροφή είχε πάρα πολλή πρόσφυση, οπότε δεν έχει να κάνει μόνο με την ιπποδύναμη», σχολίασε ο "Ice man" 
 "Ρε παιδιά ξέχασα να οδηγώ πείτε μου και εσείς που το είδατε από την τηλεόραση"
Πιο καυστικός εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Φερνάντο Αλόνσο που για μια ακόμη φορά άφησε αιχμές εναντίον της ομάδας του και του τεχνικού επιτελείου  « Είμαστε στην 9η και 10η θέση και δεν είχαμε ατυχήματα ή προβλήματα. Καταλήξαμε σε αυτή την θέση διότι αυτό καταφέραμε να κάνουμε σήμερα. Είμαστε σε αυτήν την θέση διότι υπάρχουν οκτώ άλλοι καλύτεροι από εμάς. Έχω κερδίσει από το GP τρεις φορές. Δεν είναι ότι ξέχασα να οδηγώ εδώ. Θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό το συντομότερο δυνατόν, ξεκινώντας από το Γκραν Πρι της Κίνας κιόλας. Έχουμε μερικές μέρες δοκιμών, θα οδηγήσω τις δύο μέρες και δεν θα ησυχάσω μέχρι να αλλάξει η κατάσταση».
Σπρώχνει, πετάει κόσμο από την πίστα ο Κίμι Ραϊκόνεν μπας και σώσει την κατάσταση για την F14T"Ρε παιδιά ξέχασα να οδηγώ πείτε μου και εσείς που το είδατε από την τηλεόραση"
Β.Σπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου