Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Τις εντυπώσεις κατάφερε να κλέψει και να διακριθεί το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του Φιλίππου την Κυριακή 30 Μαρτίου με 32 αθλήτριες σε Διεθνείς Αγώνες Χορού στη Θεσσαλονίκη, με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Θρίαμβος για το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του Φιλίππου! Ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια σε διεθνείς αγώνες χορού
Τις εντυπώσεις κατάφερε να κλέψει και να διακριθεί το τμήμα ρυθμικής γυμναστικής του Φιλίππου την Κυριακή 30 Μαρτίου με 32 αθλήτριες σε Διεθνείς Αγώνες Χορού στη Θεσσαλονίκη, με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συμμετείχε στον διαγωνισμό με 2 ομάδες η πιο μικρή κατηγορία juveniles κατέκτησε στο modern dance την 3η θέση και  στην κατηγορία hip hop την 2η θέση οι αθλήτριες που συμμετείχαν ήταν: Πινακούδη Ροδόπη, Καγκελίδου Νίνα, Κατσούρα Ανδριάνα, Πατσιαβούρα Μερόπη, Δούμπη Ευφημία, Σπανού Ελένη, Κυλίντζη Βαρβάρα, Κιάτση Κατερίνα, Τσανάκα Μαρία, Σαράφη Στεφανία, Χαβέλα Ελένη, Γεωργιάδου Νίκη, Μητσιάλη Θεοδώρα, Κατσικάρη Σοφία, Αφένδρα Ευαγγελία, Φασίδου Ξένια.
Στην κατηγορία junior τα κορίτσια συμμετείχαν σε 3 κατηγορίες χορού και στο σύγχρονο χορό κατέκτησαν την 6η θέση και για πολύ λίγο έμειναν εκτός μεταλλείων. Στην κατηγορία αυτή συμμετείχαν οι αθλήτριες: Αναγνώστου Άννα, Γερακοπούλου Κατερίνα, Γιαννακίδου Ευαγγελία, Δήμου Αναστασία, Καραντουμάνη Φανή, Ντόντη Μαρία, Παπανώτα Δήμητρα, Πετρομελίδου Μαρία, Τσόγκα Καλλιθέα Περέ Εύα, Τσαλουκίδου Όλγα, Εμμανουήλ Ελένη, Μποσμαλή Ιωάννα, Κώστα Μαρία Λουίζα, Μούζη Μαρίζα, Σαράντη Δήμητρα. 
Στην κατηγορία Hip hop solo οι αθλήτριες Κατσούρα Ανδριάνα, Πατσιαβούρα Μερόπη και Σπανού Ελένη εκπροσώπησαν την ομάδα μας ξεχωρίζοντας ανάμεσα από 18 παιδιά. Τα κορίτσια αυτά ετοίμασαν μόνη τους την χορογραφία και κατάφεραν να μαγέψουν τους κριτές . Η Πατσιαβούρα Μερόπη και η Σπανού Ελένη κατάφεραν να περάσουν στο τελικό και στην τελική φάση η Πατσιαβούρα Μερόπη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Οι προπονήτριες Χαβιαροπούλου Ηρώ, Μωυσιάδου Κατερίνα και η δασκάλα του hip hop Ζαγγελίδου Ελένη δήλωσαν βαθιά συγκινημένες για την επιτυχία των παιδιών τους για πρώτη φορά συμμετέχουν σε ένα τέτοιο τουρνουά και κατάφεραν να διαπρέψουν για το μικρό διάστημα που ετοιμαστήκανε. Με προσπάθεια αγάπη  και σκληρή  δουλειά όλα γίνονται ευχαριστούμε όλα τα παιδιά μας για την προσπάθεια τους ήταν πραγματικά υπέροχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου