Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Με πολλές απουσίες η Βέροια τον Αστέρα Τρίπολης

Με απουσίες η Βέροια την Κυριακή με Αστέρα
Με πολλές απουσίες και μάλιστα βασικών παικτών θα υποδεχθεί την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο και πάλι στις 7μμ η Βέροια τον Αστέρα Τρίπολης.
Οι κίτρινες που πήραν οι Όστογιτς, Βέρτζος και Μπαργκάν ήταν οι τέταρτες και θα απουσιάσουν από το κυριακάτικο ντέρμπι. Απών θα είναι και ο Αμαραντίδης που ηθελημένα πήρε τη 2η κίτρινη για να είναι καθαρός από κάρτες τη νέα χρονιά. Το ζητούμενο είναι αν θα απαλλαγεί ο παίκτης από τις  κάρτες ή η σωτηρία της ομάδας. Επίσης υπάρχει ο τραυματισμός του Μπάμπη Παυλίδη που αποχώρησε με πρησμένο το πόδι μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο. Από σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα μπουν σε ρυθμούς προπόνησης οι Τράπ και Σιόντης.
Πάντως το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και οι παίκτες ετοιμάζονται για το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής με στόχο και πάλι τη νίκη που θα σημάνει και τη σωτηρία της ομάδας. Όλοι συμφωνούν ότι με αυτή την πορεία που είχε η ομάδα στον β' γύρο θα είναι κρίμα στο τέλος να μην παραμείνει στην κατηγορία. Ήδη για τον αγώνα της Κυριακής έχουν ξεσηκωθεί οι φίλαθλοι της βασίλισσας του βορρά σε όλο τον Ν. Ημαθίας αλλά και από τους γύρω δήμους και Νομούς.
ΕΠΕΑ - ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου