Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Γιάννη έφυγες νωρίς...Ο Γιάννης Αλαφούζος χαρακτήρισε βαθιά απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον προ δεκαετίας θάνατο του Γιάννη Κυράστα.

Σαν σήμερα πριν από δέκα χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Κυράστας, και η Ελλάδα θρηνεί έναν άνθρωπο που στιγμάτισε το ποδόσφαιρό της. Με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων από την απώλεια του ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής, στο αείμνηστο ποδοσφαιριστή και προπονητή που τίμησε κι από τα δυο πόστα τους «πράσινους», με ανακοίνωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του «τριφυλλιού» δήλωσε τα εξής

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Δέκα χρόνια συμπληρώνονται από τον άδικο χαμό του Γιάννη Κυράστα που βύθισε στο πένθος την ποδοσφαιρική Ελλάδα.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο κόσμος του Συλλόγου, τιμάμε τη μνήμη ενός μαχητή και σπουδαίου ανθρώπου που οδήγησε ως παίκτης και ως προπονητής το Τριφύλλι σε κατακτήσεις τίτλων και σε σημαντικές ευρωπαϊκές πορείες.
Με αφορμή τη συμπλήρωση των δέκα χρόνων ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Ιωάννης Αλαφούζος, δήλωσε σχετικά «Ο Γιάννης Κυράστας ήταν ένας αυθεντικός άνθρωπος και σημαντικός αθλητής, σαν εκείνους που κάνουν τον Παναθηναϊκό Σύλλογο Μεγάλο. O πρόωρος χαμός του παραμένει μια βαθιά απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί είχε να προσφέρει ακόμα πολλά»».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου