Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Επικοινωνιακός, χιουμορίστας, άνετος, καλός γνώστης της πραγματικότητας στον πολιτικό και αθλητικό στίβο. Κάποια από τα εξόφθαλμα χαρακτηριστικά του γνωστού αθλητικογράφου Μανώλη Μαυρομάτη

Ο συνοδοιπόρος των χρόνων μας Μανώλης Μαυρομάτης, των γηπέδων και της Ευρωβουλής
Επικοινωνιακός, χιουμορίστας, άνετος, καλός γνώστης της πραγματικότητας στον πολιτικό και αθλητικό στίβο. Κάποια από τα εξόφθαλμα χαρακτηριστικά του γνωστού αθλητικογράφου Μανώλη Μαυρομάτη,
που είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στο Ράδιο Τύπος FM το πρωινό της Τρίτης. Καλοί φίλοι εδώ και χρόνια με τον συνάδελφό του στα αθλητικά Βασίλη Βόλκο, έχουν τακτική επαφή, ακόμη και στην περίοδο που ο εξαιρετικά συμπαθής Μανώλης ήταν ευρωβουλευτής στις Βρυξέλλες. Έκτοτε, διατηρεί θέση ειδικού συμβούλου στην επιτροπή ανάπτυξης και φυσικών καταστροφών στην Κομισιόν, αλλά με ζωηρή την επιθυμία της εκ νέου συμμετοχής του στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ., στις εκλογές του Μαΐου. Μάλιστα, αυτή τη φορά με σταυρό προτίμησης, κι όχι με τη γνωστή και εν πολλοίς παρεξηγημένη ‘λίστα’.
Ωστόσο, αν κρίνουμε από το πώς τον περιέβαλαν οι Βεροιώτες στη μικρή βόλτα που κάναμε στο κέντρο της πόλης την Τρίτη, θεωρούμε βέβαιο ότι ο Μανώλης Μαυρομάτης θα τύχει της αποδοχής και της προτίμησης αυτών που θα επιλέξουν το κυβερνών κόμμα. Είναι απολύτως αναγνωρίσιμος και πολύ αγαπητός σε όλες σχεδόν τις ηλικίες. Κι όσοι δεν αναγνώρισαν με ευκολία το πρόσωπό του, καταλάβαιναν με μιας περί τίνος πρόκειται όταν άκουγαν τη φωνή του. Μια από τις φωνές που μαζί της μεγαλώσαμε.
Όσο για τη συνέντευξη; Είπαμε πολλά. Εστιάζουμε όμως στην αγάπη και τη συμπάθεια που έδειξε ο Μανώλης Μαυρομάτης στον Γιώργο Παπαστάμκο, με τις εγκάρδιες ευχές του για την πορεία της υγείας του. «Περάσαμε πολλά με τον Γιώργο, είναι ένας άνθρωπος που πάλεψε για την Ημαθία και την Ελλάδα, ειδικά στο αγροτικό τομέα. Εύχομαι γρήγορα να επανέλθει», είπε μεταξύ άλλων.
Από εμάς καλή επιτυχία στον Μανώλη Μαυρομάτη. Έναν άνθρωπο του σιναφιού μας, που κοσμεί τον χώρο μας.
Στη φωτογραφία, με τον Βασίλη Βόλκο και τον Ζήση Πατσίκα στον ραδιοθάλαμο του Τύπος FM.
EPEA - LAOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου