Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Γ’ Εθνική. Λευκάδια – Τρίκαλα, Ρήγας Φεραίος – Μακροχώρι, Αμπελωνιακός – Νάουσα

Γ’ Εθνική. Λευκάδια – Τρίκαλα, Ρήγας Φεραίος – Μακροχώρι, Αμπελωνιακός – Νάουσα
Συνεχίζεται κανονικά την προσεχή Κυριακή η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με την ομάδα της Νάουσας να έχει την πιο δύσκολη αποστολή με δεδομένο ότι βρίσκεται και σε άσχημη βαθμολογική θέση.
Θα πρέπει μέσα στον Αμπελωνιακό να πάρει θετικό αποτέλεσμα αν θέλει να ελπίζει στην παραμονή της στην κατηγορία.
Τα πράγματα όμως στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας δεν είναι και τόσο ευχάριστα όσον αφορά την παρουσία βασικών παικτών στις προπονήσεις της ομάδας με αποτέλεσμα και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Κερλίδης να στηρίζεται σε νεαρούς παίκτες γεννηθέντες το 1996 με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Επίσης έγινε γνωστό ότι παραιτήθηκε από τη θέση του βοηθού προπονητού του κ. Κερλίδη ο Σταύρος Κωστογλίδης για προσωπικούς λόγους. Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Μιχαηλίδης από τον Σύνδεσμο της Βοιωτίας.

Λευκάδια – Τρίκαλα
Για 2η συνεχή αγωνιστική η ομάδα των Λευκαδίων αγωνίζεται στην έδρα της , και αυτή την Κυριακή θα υποδεχθεί την ομάδα των Τρικάλων.
Το παιχνίδι αυτό θα διευθύνει ο κ. Καραλιόλιος από τον σύνδεσμο των Γρεβενών.

Ρήγας Φεραίος – Μακροχώρι
Δύσκολη αποστολή και για την ομάδα του Μακροχωρίου στην δύσκολη έδρα του Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνο όπου η τοπική ομάδα μετά την νίκη στα Λευκάδια αύξησε ακόμη περισσότερο τις ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Ζουγράς απο τον σύνδεσμο της Κοζάνης.
ΕΠΕΑ - ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου