Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Πράσινο φως για 11 ΠΑΕ...



 
Το “οκ” πήραν 11 ομάδες μεταξύ αυτών ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Καλλονή , για άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και κατά συνέπεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.


Θετικά είναι όπως όλα δείχνουν τα δεδομένα για 11 ομάδες της Σούπερ Λίγκας, αφού πήραν την άδεια για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα μετά την εξέταση 18 φακέλων από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Οι ομάδες που δεν έλαβαν την απαιτούμενη άδεια είναι οι ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Εργοτέλης, Αρης, Πανιώνιος και ΟΦΗ, ενώ έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν έφεση εντός πέντε ημερών. Παράλληλα σε περίπτωση που η έφεση δεν γίνει δεκτή και δεν αλλάξει κάτι τότε οι ομάδες θα έχουν περιοριστικούς όρους στον αριθμό μεταγραφών και ανανεώσεων.

Η απόφαση: 
"Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. 

Χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΣ, ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΑΕΛ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923 ΑΠΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΓΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ, SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο., Π.Α.Ο.Κ., ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. 

Δεν χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ., ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και Ο.Φ.Η. 

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου