Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Τελικός Κυπέλλου Γ' Εθνικής Κυπελλούχος η ΑΕΛ!



 
Τη νίκη με 2-1 πανηγύρισε η Λάρισα επί του Πανελευσινιακού και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας Γ' Εθνικής

Την επιβεβαίωση πως η ΑΕΛ είναι η πιο επιτυχημένη επαρχιακή ομάδα πέτυχε σήμερα η ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα, καθώς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στεφανίδη, ο οποίος πέτυχε τα δύο τέρματα, επικράτησε με 2-1 του Πανελευσινιακού στον τελικό Κυπέλλου Γ' Εθνικής.

Γκολ από τα από τα αποδυτήρια πέτυχε η ΑΕΛ, αφού μόλις στο 3ο λεπτό ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε τράβηγμα του Καρακατσάνη από τον Στρουνάρα και ο Στεφανίδης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0. Κάπως έτσι ήρθε και η διακοπή, για εννέα λεπτά, του αγώνα καθώς οπαδοί της Λάρισα βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι ξεκίνησε όταν τα πράγματα ηρέμησαν.
Ωστόσο η ισοφάριση για τον Πανελευσινιακό ήρθε στο 21ο λεπτό με πέναλτι (ο Ρούσσης ανέτρεψε τον Κουσκουνά) το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κουσκουνάς για το 1-1, δίνοντας στο παιχνίδι ρυθμό.  Οι γηπεδούχοι όμως πήραν ξανά προβάδισμα στο σκορ με τον Στεφανίδη να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 28ο λεπτό και το 2-1 να είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ είχε πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο τέρμα όμως οι Στεφανίδης και Γκούρτσας δεν βρήκαν δίχτυα, ενώ ο Πανελευσινιακός ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να ισοφαρίσει όμως ο Σικαλιάς είπε όχι στους Σουλελέ, Κουσκουνά και Αλεξανδρόπουλο.

Ετσι το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε την ΑΕΛ να πανηγυρίζει για τον τίτλο, ενώ παίκτες και κόσμος έγιναν ένα κουβάρι στο Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιάς.

ΑΕΛ: Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σιακάς, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Πατινιώτης, Τσεμπερίδης, Στεφανίδης, Γκούρτσας, Καρακατσάνης. 

Πανελευσινιακός: Τσακιλτζίδης, Ριζογιάννης, Κοκκίνης, Κουμπαρούλης, Παπαναγιώτου, Στουρνάρας, Σουλελές, Μακρίδης, Κουσκουνάς, Γιαννούλης, Αλεξανδρόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου