Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Με τους τρεις βαθμούς τις νίκης έφυγαν Βέροια (3-2 την Ξάνθη) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας
Καλύτερα στον αγώνα μπήκε η Ξάνθη αφού με τους Καρυπίδη και Καπετάνο προσπάθησε να πετύχει ένα τέρμα, ενώ στο 41ο λεπτό η Βέροια άνοιξε το σκορ με τον Βεργώνη να κάνει το 1-0 και να στέλνει τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν όπως τελείωσαν, κάνοντας δύο τα τέρματα της ομάδας τους με τον Μπεν στο 49ο λεπτό. Ωστόσο η Ξάνθη μείωσε σε 2-1 με τον Ομπόντο στο 77ο λεπτό, ενώ στο 80ο λεπτό ο Λουσέρο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-2.
Όμως την τελευταία λέξη την είπε η «βασίλισσα του Βορρά» όταν στο 83ο λεπτό ο Μπεν με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-2, δίνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.
Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αραγονιές, Βέρτζος, Καλί, Αμαραντίδης (86' Καταλά), Βεργώνης, Βάσκες, Παυλίδης (70' Χασελμπάινκ), Καλτσάς, Κάμπορα (65' Ντουμίτρου), Μπεν.
Ξάνθη (Τσιώλης): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (46’ Παπαστεριανός) Φλίσκας (55' Ράνος) Γούτας, Καπετάνος, Καρυπίδης, Ολιβέιρα (69' Ομπόντο).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου