Σάββατο 23 Αυγούστου 2014



Αλλαγή έδρας έχουμε στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, με τον γηπεδούχο Λεβαδειακό να χρησιμοποιεί το 
ΟΑΚΑ για έδρα
Το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό (24/8,21:30) σύμφωνα με την ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας.
 
Στο πρώην σπίτι του (ΟΑΚΑ) θα φιλοξενηθεί ο Παναθηναϊκός από τον Λεβαδειακό την Κυριακή 24 Αυγούστου. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον ΑΠΟΔΗΛ (Αθλητικός Πολιτιστικός Δημοτικός Οργανισμός Λειβαδιάς) και την ΠΑΕ αφορά την σύμβαση παραχώρησης του σταδίου.

Η διοίκηση της Λειβαδιάς υποστηρίζει πως η παρούσα σύμβαση προβλέπει παραχώρηση της χρήσης του γηπέδου από την ομάδα μέχρι το 2021, ενώ ο ΑΠΟΔΗΛ δηλώνει πως αν δεν υπογραφεί νέα σύμβαση δεν θα δώσει έγκριση για να πραγματοποιηθούν οι αγώνες της ομάδας.

Παράλληλα η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε τους διαιτητές της 1ης αγωνιστικής:
Σάββατο 23/8
ΟΦΗ-Παναιτωλικός Τριτσώνης (Αθηνών) Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Τσολάκης (Αθηνών) 4ος: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
Κέρκυρα-Πανθρακικός Μάνταλος (Καβάλας) Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Γεωργιάδης (Κοζάνης) 4ος: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Ολυμπιακός-Νίκη Βόλου Δασκαλόπουλος (Κορινθίας) Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου) 4ος: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Κυριακή 24/8
Βέροια-Ξάνθη Παπαπέτρου (Αθηνών) Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Τουμπαράκης (Αθηνών) 4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσων) Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσων), Κουλά (Ξάνθης) 4ος: Κύζας (Δράμας)
Ατρόμητος-Πλατανιάς Δελφάκης (Αρκαδίας) Βοηθοί: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας) 4ος: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός Θάνος (Γρεβενών) Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Τάτσης (Ηπείρου) 4ος: Μαντάκης (Ημαθίας)
ΠΑΟΚ-Καλλονή Κομίνης (Θεσπρωτίας) Βοηθοί: Ποντίκης (Πρέβεζας), Μαγιάννης (Άρτας) 4ος: Ντίτσος (Πρέβεζας)
Δευτέρα 25/8
Πανιώνιος-Εργοτέλης Γιάχος (Χίου) Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Καμπούτης (Εύβοιας) 4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Η ανακοίνωση 
“Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. (αντί στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς) την Κυριακή 24.8.14 στις 21:30.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου