Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση αλλαγής του ΑΦΜ του ΦΑΣ Νάουσα, με την ομάδα να αγωνίζεται στην Α1

ΦΑΣ Νάουσα: Στην Α1 του τοπικού και σε νέες βάσεις η λειτουργία της ομάδας
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση αλλαγής του ΑΦΜ του ΦΑΣ Νάουσα, με την ομάδα να αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας. Αυτό ενημερώνει το νέο δ.σ. του ΦΑΣ στην πρώτη του επίσημη ανακοίνωση. Σύμφωνα με αυτή:

«Στόχος της νέας σεζόν είναι η δημιουργία υποδομών (τόσο σε έμψυχο δυναμικό, όσο και σε εγκαταστάσεις) οι οποίες θα εγγυώνται το μέλλον του συλλόγου. Θέληση της διοίκησης είναι η δουλειά των ποδοσφαιριστών και προπονητών να γίνεται σε επαγγελματικά πρότυπα, σαφώς ανώτερα από το επίπεδο της κατηγορίας στην οποία θα αγωνίζεται ο σύλλογος. Σε αυτά τα πλαίσια η ομάδα θα ενισχυθεί με λίγους έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα πλαισιώνονται από ταλαντούχους νεαρούς οι οποίοι είτε υπάρχουν στο ρόστερ είτε θα αποκτηθούν.
Ο προϋπολογισμός της νέας σεζόν θα κυμανθεί σε απολύτως ρεαλιστικά πλαίσια, ώστε να είναι εγγυημένη η ομαλή λειτουργία μέχρι το τέλος της σεζόν.
Κατά τη διάρκεια της σεζόν θα γίνουν οι μέγιστες δυνατές προσπάθειες ώστε να αποκτήσει ο σύλλογος το δικό του προπονητικό κέντρο. Θεωρούμε ότι το προπονητικό κέντρο αποτελεί βασικό θεμέλιο για τη φιλοσοφία, πάνω στην οποία θέλει η διοίκηση να δουλεύει ο σύλλογος.

Θα κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για τη δημιουργία παιδικού τμήματος. Γι’ αυτή τη σεζόν θα λειτουργήσει μόνο η ομάδα των μεγαλύτερων ηλικιών, δηλαδή μόνο από ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι το 2000 και το 2001, και η ομάδα θα αγωνιστεί στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας. Η λειτουργία της ομάδας θα γίνεται χωρίς την οικονομική συνδρομή των γονέων, και θα επιλεγούν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές από όλον τον δήμο Νάουσας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου