Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Τη Λάρισα αντιμετώπισε η Βέροια σε φιλικό που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο

Φιλική ήττα από την ΑΕΛ για τη Βέροια
Τη Λάρισα αντιμετώπισε η Βέροια σε φιλικό που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο.
Η «βασίλισσα του Βορρά» ήταν καλύτερη, είχε τις ευκαιρίες, όμως οι «βυσσινί» ήταν αυτοί που σημείωσαν το γκολ. Μάνος, Μπεν και Μπαργκάν δεν αξιοποίησαν τις φάσεις που είχαν, με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0, αφού δε σκόραρε ούτε η ΑΕΛ στις δύο καλές στιγμές με τον Βερντού.
Τελικά, αυτό έκαναν οι Θεσσαλοί στο, αφού ο Πινδώνης κέρδισε πέναλτι στην ανατροπή από τον Όστοϊτς. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και ευστόχησε για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Από εκεί και πέρα, για τη Βέροια πραγματοποίησε το ντεμπούτο του και ο Χάσελμπαϊνκ, ο οποίος αντικατέστησε τον Παυλίδη στο 69' της αναμέτρησης.
Έτσι, οι δύο προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματά τους ενόψει της συνέχειας, που περιλαμβάνει για αμφότερες τις ομάδες κι άλλα φιλικά.
Τέλος, το αξιοσημείωτο της αναμέτρησης ήταν ότι υπήρξε πρόβλημα στους προβολείς, με αποτέλεσμα αυτή να ολοκληρωθεί στο 84', όταν... έπεσε το σκοτάδι, κάτι που πρέπει να ανησυχήσει τους ανθρώπους της Βέροιας ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, καθώς το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος είναι εντός έδρας με τη Σκόντα Ξάνθη.
Οι συνθέσεις
Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν (58' Κατσούλης), Αμαραντίδης (58' Ουνγιαλίδης), Καλί (58' Βέρτζος), Όστοϊτς, Βεργώνης, Βάσκες (69' Παπαδόπουλος), Παυλίδης (69' Χάσελμπαϊνκ), Μπαργκαν (69' Ντόγος), Μπεν, Μάνος (58' Σέντρικ).

ΑΕΛ: Αποστολίδης (46' Αθανασόπουλος), Κάστελς (46' Εσπιν), Σαρακατσάνος (46' Μελισσας), Κοντοδήμος (46' Κουρτεσιώτης), Νεμπεγλέρας (46' Καρανίκας), Τζούνιορ (46' Τσεμπερίδης), Περίκο (46' Πινδώνης), Στεφανίδης (46' Φορνέρ), Τσιλιγκίρης (46' Μπλέντι), Μουλόπουλος (46' Σουάνης), Βερντού (46' Γκούρτσας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου