Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Με πολύ κόσμο και ενθουσιασμό για την πρώτη νίκη η ΒέροιαΜε πολύ κόσμο και ενθουσιασμό για την πρώτη νίκη η ΒέροιαΜεγάλες φιλοδοξίες στον κόσμο της Βέροιας γέννησαν οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Έτσι, στην κυριακάτικη πρεμιέρα (7.15) με τη Σκόντα Ξάνθη αναμένεται να γεμίσουν οι κερκίδες του σταδίου, δημιουργώντας θερμή ατμόσφαιρα και στηρίζοντας με τον τρόπο τους την προσπάθεια της ομάδας για την πρώτη της νίκη. Τα εισιτήρια του αγώνα αλλά και τα διαρκείας έχουν τις τελευταίες μέρες αυξημένη ζήτηση.

Να σημειωθεί ότι οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ξάνθη είναι στα 10 και 15 ευρώ (τα παιδιά κάτω των 12 ετών εισέρχονται δωρεάν), ενώ οι κάρτες διαρκείας διατίθεται σε προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 100 ευρώ!
Στη θύρα 5 του σταδίου αναμένεται να βρεθούν και 150-200 εκδρομείς από την Ξάνθη.
Στον αγωνιστικό τομέα η ομάδα της Βέροιας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση το Σάββατο το απόγευμα. Πριν την έναρξη της προπόνησης τελέστηκε ο αγιασμός για τη νέα σεζόν και στη συνέχεια ο Γκρανέρο με τους παίκτες του… έπιασαν δουλειά. Ο Ισπανός τεχνικός μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή για το κυριακάτικο ματς στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Καντιμοίρης, Τόρες, Καταλά, Καλί, Τσιάμης, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Αραγονές, Βεργώνης, Μπαρντέρα, Παυλίδης, Καρντόσο, Μοχάμεντ, Καλτσάς, Γεωργιάδης, Χάσελμπάϊνκ, Μάνος, Κάμπορα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου