Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

Ξεκινούν τον Σεπτέμβριο οι ακαδημίες μπάσκετ του Φιλίππου. Τετάρτη η ΄πρώτη΄

Ξεκινούν τον Σεπτέμβριο οι ακαδημίες μπάσκετ του Φιλίππου. Τετάρτη η ΄πρώτη΄
Το τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για τη νέα αθλητική περίοδο 2014-2015 θα ξεκινήσουν στις 1/9. Για 16η χρόνια ο Φίλιππος καλεί όλα τα παιδιά αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-15 ετών να πλαισιώσουν τις τάξεις του.

O Φίλιππος είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Ελλάδας. Ιδρύθηκε το 1962 και οι ακαδημίες αποτελούν ιστορικά μέρος της φιλοσοφίας και της αποστολής του για την ανάπτυξη του αθλητισμού.
Στόχος μας είναι να διαδώσουμε την ηθική πλευρά του αθλητισμού, που ίσως να μην χρησιμεύει πάντα στο να κερδίσουμε ένα τίτλο, αλλά βοηθά στο να φτιάξουμε καλύτερους ανθρώπους.
Λειτουργούν τμήματα αντρικού, εφηβικού, παιδικού, παμπαίδων, μίνι, superμίνι, προμίνι, ακαδημίες, juniors  καθώς  και ακαδημία  κοριτσιών που συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα στα οποία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς και στα διάφορα τουρνουά  και basketball camps που διοργανώνονται.

Υπεύθυνοι Ακαδημιών: Γκίμας Δημήτριος και Μπλατσιώτης Χρήστος
Οι εγγραφές ξεκινούν στις 1/9/2014 και καθημερινά από ώρες 19.15 - 21-.15 στο τηλέφωνο 23310 20954 ή με την παρουσία σας στα γραφεία του κολεγίου Μητροπόλεως &  Περικλέους 2, 2ος  Όροφος.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 23310 20954 και 6982 320026 καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (www.filipposbc.gr)

Αθλητικό κολέγιο μπάσκετ τώρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ…

Την πρώτη της συνάντηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 27 Αυγούστου η ομάδα μπάσκετ. Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 16.00 στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου και έχουν κληθεί να παραβρεθούν οι κάτωθι αθλητές: Αναστασιάδης Βασίλειος, Αράπογλου Κωνσταντίνος, Αργύρης Σταύρος, Βασιλείου Στυλιανός, Γκιουλέκας Σωτήριος, Δεληγεώργης Απόλλων, Κασαμπαλής Αναστάσιος, Κυριακού Αναστάσιος, Λευκαδίτης Σπυρίδων,  Μοτσιόπουλος Γεώργιος, Πεταλωτής Τριαντάφυλλος, Πεχλιβάνος Ραφαήλ, Πλιούκας Θεοχάρης, Σάρακας Ευάγγελος, Σιδηρόπουλος Γεώργιος, Τραϊανός Αναστάσιος, Τριχόπουλος Γεώργιος, Φύκατας Δημήτριος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου