Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

Στον Θόδωρο Καρυπίδη το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Βέροια. Αποχωρεί, μετά από 10 χρόνια, ο Γιώργος Αρβανιτίδης!

Στον Θόδωρο Καρυπίδη το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Βέροια. Αποχωρεί, μετά από 10 χρόνια, ο Γιώργος Αρβανιτίδης!
Ανακοίνωση εξέδωσε, πριν από λίγο, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Αρβανιτίδης, με την οποία δηλώνει την παραχώρηση του πακέτου των μετοχών του στην επιχειρηματία κ. Θεόδωρο Καρυπίδη. Νέο αφεντικό της Βέροιας λοιπόν ο, εξ Ειρηνούπολης καταγόμενος, κ. Καρυπίδης, ενώ ο κ. Αρβανιτίδης τονίζει ότι φεύγει από την αγαπημένη του ομάδα, έχοντας συμπληρώσει πάνω από 10 χρόνια από τότε που την ανέλαβε, από την Γ΄Εθνική. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Έχοντας συμπληρώσει πάνω από μία 10ετία στο τιμόνι της Π.Α.Ε. Βέροια, αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να παραδώσω τη σκυτάλη. Η επιλογή του διαδόχου έγινε με τα εξής κριτήρια: 1) να προέρχεται από τον τόπο μας, 2) να αγαπάει την Ομάδα και το ποδόσφαιρο και 3) να έχει όρεξη για δουλειά.
Ο Θεόδωρος Καρυπίδης και η ομάδα συνεργατών που τον πλαισιώνει καλύπτει και με το παραπάνω αυτές τις απαιτήσεις. Βρισκόμαστε ήδη στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και την αλλαγή Διοίκησης.
Παραδίδω την Ομάδα, αγωνιζόμενη στη SUPER LEAGUE (από τη Γ' Εθνική κατηγορία που βρισκόταν όταν την ανέλαβα), με πλήρη αδειοδότηση, χωρίς υποχρεώσεις και με υποδομές τόσο σε έμψυχο υλικό (ακαδημίες) όσο και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό (αθλητικές εγκαταστάσεις Σταδίου, προπονητικό κέντρο κλπ) που διασφαλίζουν το μέλλον της Ομάδας.
Δηλώνω ότι θα εξακολουθώ να είμαι δίπλα της από τη θέση του απλού φιλάθλου και καλώ όλους να αγκαλιάσουμε τη νέα διοίκηση. Με τη συμπαράσταση όλων μας ή ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ θα βρίσκεται πάντοτε εκεί που της αξίζει: ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ  
Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως όλους όσοι βοήθησαν στο έργο που επιτελέσαμε, ιδιαίτερα δε τη σύζυγό και τα παιδιά μου, οι οποίοι στάθηκαν ακλόνητοι συμπαραστάτες δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια.
Γιώργος ΑρβανιτίδηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου