Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Με τον Άριελ Ιμπαγάσα να βρίσκεται στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της Βέροιας έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τη ‘βασίλισσα’, η Βέροια

Πρώτη νίκη στα φιλικά υπό το βλέμμα του Άριελ!
Με τον Άριελ Ιμπαγάσα να βρίσκεται στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της Βέροιας έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τη ‘βασίλισσα’, η Βέροια νίκησε με 2-1 τον Πανθρακικό σε φιλικό, σε ένα παιχνίδι που αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League που είναι την επόμενη εβδομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Βέροια ξεκίνησε δυνατά έχοντας την πρώτη καλή ευκαιρία στο 2΄ με το σουτ στην κίνηση του Ντουμίτρου έξω από την περιοχή και την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Φερνάντες.
Στο 4΄ ο Καντιμοίρης απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Χασομέρη και ο επερχόμενος Εμπό δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 9΄ ήταν η σειρά του Φερνάντες να αποκρούσει σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Ντουμίτρου.
Στο 11΄ ο Αράμπα δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά τον Καντιμοίρη μετά από το λάθος γύρισμα του Μπατιόν, με τον Αργεντινό μέσο μία μέρα μετά από την άφιξή του ξεκίνησε βασικός.
Στο 18΄ ο Αράμπα αξιοποίησε την μπαλιά του Τριανταφυλλάκου και κερδίζοντας τον Καντιμοίρη στο τετ α τετ έκανε με πλασέ το 0-1. Η Βέροια αν και προσπάθησε δεν μπόρεσε να φθάσει στην ισοφάριση ακόμη και στο 44΄ αφού αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.
Κι όσο για το δεύτερο ημίχρονο η Βέροια ήταν καλύτερη και κατάφερε να φθάσει στην ανατροπή. Πριν το γκολ της ισοφάρισης πάντως είχε δύο ευκαιρίες. Στο 55΄ με το δυνατό σουτ του Μπεν όπου ο Φερνάντες μπλόκαρε και στο 65΄ με το σουτ του Παυλίδη όπου η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 78΄ όμως ο Καλτσάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1, για να έρθει το 2-1 στο με τον Μάνο που επωφελήθηκε την αναταραχή στην άμυνα του Πανθρακικού.

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλον, Βερτζος, Καταλά (46΄ Καλί), Αμαραντίδης, Μπατιόν (46΄ Σέντρικ), Βάσκες (46΄ Βεργώνης), Μπεν, Ντουμίτρου (46΄ Εσπάρθα /69΄ λ.τ. Μπαργκάν), Χασελμπαϊνκ (46΄ Καλτσάς), Κάμπορα (46΄ Παυλίδης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μάντζιος): Φερνάντες, Παπαγεωργίου (77΄ Σδράβος), Σερφά, Εμπό, Λαδάκης (46΄ Μεχία), Τριανταφυλλάκος (46΄ Γκιγέρμο), Κάσες (46΄ Ντιγκινί), Τζάνης (61΄ Σαμπάτ, 85΄ Φραγκούλης), Χασομέρης (46΄ Μπαϊκαρά), Τσουμάνης (71΄ Χρήστου), Αράμπα (46΄ Ιγκόρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου