Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ο Δημήτρης Στυλιάρας στο ΟΦΗ - Βέροια

Ο Δημήτρης Στυλιάρας στο ΟΦΗ - Βέροια
Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής η Βέροια θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα στις 21.30 μ.μ στο Ηράκλειο τον ισχυρό ΟΦΗ. Ο προπονητής της Βασίλισσας του  βορρά Ισπανός Χοσε΄Κάρλος Γκρανέρο δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ερσπάνθα, που χρειάζεται ακόμη 10 μέρες να γίνει απολύτως καλά όπως μας είπε ο γιατρός της ομάδας κ. Νίκος Δήμου, και στον Ιβάν Μαλόν, που είχε ένα τράβηγμα από το παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη.

Αντίθετα επιστρέφουν οι τιμωρημένοι Όστογιτς και Μπαργκάν και φυσικά αν όλα πάνε καλά και έρθουν και τα δελτία των παικτών που αποκτηθήκαν τελευταία τότε τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για την ομάδα και φυσικά τον προπονητή. Σήμερα η ομάδα θα προπονηθεί στις 9 πμ στο Ταγαροχώρι.
Ο Δημήτρης Στυλιάρας από τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας θα διευθύνει τον αγώνα της Δευτέρας.

Μπράβο στη Βέροια   
Αν εξαιρέσουμε τον ερχομό του Όλεγκ Προτάσωφ πριν από μερικά χρόνια στη Βέροια η απόκτηση του Ραούλ Μπράβο αποτελεί μια ιστορική μεταγραφή για τη βασίλισσα του βορρά  που ‘βγαίνει’ κερδισμένη από το μέτωπο των φετινών μεταγραφών  και όλοι περιμένουν όχι μόνο άνετη παραμονή στην κατηγορία αλλά κάτι καλύτερο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου