Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2014

Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του Φιλίππου Βέροιας

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Φιλίππου στο χάντμπολ
Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του Φιλίππου Βέροιας στο χάντμπολ για την αγωνιστική χρονιά 2014 – 2015 και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η ζήτηση αναμένεται μεγάλη.


Η ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη της Βέροιας, η οποία δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως η μητρόπολη του χάντμπολ, με τον Φίλιππο να πρωταγωνιστεί εδώ και δεκαετίες σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. 
Στον βωμό της συνέχισης αυτής της καταπληκτικής πορείας θα αγωνιστούμε και φέτος ως διοίκηση για το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε να θέσουμε τις βάσεις για τον Φίλιππο του «αύριο», ευχόμενοι να φανούμε αντάξιοι των προκατόχων μας.
 Θεωρούμε ότι το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στη συμμετοχή του απλού φίλαθλου και η σημαντικότερη στήριξη έρχεται μέσα από την αγάπη και την διατήρηση ενός κλίματος εμπιστοσύνης και αισιοδοξίας. Έτσι, απευθυνόμαστε σε όλους όσους έχουν δείξει εμπράκτως την αγάπη τους στον Φίλιππο, όλα αυτά τα χρόνια και τους καλούμε να δώσουν και πάλι το βροντερό παρόν τους και να αποδείξουν με την στάση και τη δύναμη τους ότι ο Φίλιππος θα συνεχίσει να γράφει ιστορία. Θα χαρούμε πολύ να είμαστε όλοι μαζί, καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής περιόδου, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, παρακολουθώντας τον αγώνα της ομάδας μας και να την χειροκροτήσουμε σε μια αξιοπρεπή πορεία με στόχο τη διεκδίκηση νέων διακρίσεων.
Με την απόκτηση ενός εισιτηρίου διαρκείας στηρίζουμε τον αγώνα αυτό και ευελπιστούμε ότι όλοι μαζί θα κατορθώσουμε να πετύχουμε αξίες που προάγουν τον αθλητισμό, θέτοντας τον ως μια από τις πρωταρχικές ενασχολήσεις των παιδιών μας.  
Οι κατηγορίες των εισιτηρίων είναι :
- Member, κόστος 30 ευρώ.
- Silver member, κόστος 50 ευρώ.
- Golden  member, κόστος 100 ευρώ.

Το εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει όλους τους αγώνες εντός έδρας στο πρωτάθλημα της Α1, στο κύπελο Ελλάδας και τους φιλικούς αγώνες της περιόδου 2014 – 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου