Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Ανησυχητικό 4-2 της ΄βασίλισσας΄ 

στα ΓιάννιναΑνησυχητικό 4-2 της ΄βασίλισσας΄ στα ΓιάννιναΉττα με το βαρύ 4-2 για την ομάδα της Βέροιας στο φιλικό της Τετάρτης στα Γιάννινα, λίγες μέρες πριν την έναρξη του σούπερ λίγκας. Οι Ηπειρώτες ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφεραν να προηγηθούν με 4-0. Στο σημείο εκείνο (60΄) έριξαν ρυθμούς, κάτι που εκμεταλλεύθηκε η ‘βασίλισσα’ και κατάφερε να μειώσει σε 4-2, αρχικά με τον Τσιάμη στο 71' και στη συνέχεια με τον Κόβιτς στο 80'.

Η Βέροια εξακολουθεί να προβληματίζει και ο Χοσέ Γκρανέρο συνειδητοποιεί πως η ενσωμάτωση των νέων αποκτημάτων θα πρέπει να γίνει το ταχύτερο δυνατό. Η ομάδα γνώρισε την τέταρτη διαδοχική της ήττα και παρουσίασε αρκετές αδυναμίες. Αναμφισβήτητα θα πρέπει να ανέβουν οι ρυθμοί καθώς τα περιθώρια στενεύουν.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης (46' Τζινάρ), Καλί (46' Αμαραντίδης), Καλτσάς (46' Εσπάρθα), Καταλά, Όστοϊτς (71' Τσιάμης), Μαλόν (46' Κατσούλης), Βεργώνης (46' Βέρτζος), Παυλίδης (46' Χασελμπάϊν), Μπεν (46' Ντουμίτρου - 77' Μάνος), Μπαργκάν (40' Σέντρικ), Κάμπορα (46' Κόβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου